2777
2789
عنوان

بددهنی شوهر

352 بازدید | 39 پست

سلام

من تو دوران عقدم و اومدم‌ خونه پدرم 

همسرم خیلی بددهنی میکنه و به هرکی و هرچی چه شوخی چه خنده فحش میده منم دیگه از این رفتارا خسته شدم پیش مشاورم رفتم به خودشم گفت بددهنی خیلی بده باید ترک‌کنه ولی انگار نه انگار

از اونجایی که با پدرشوهرم راحتم دیروز بهش گفتم که من دیگه خسته شدم از این بددهنیا اونم گفت حق با توئه

از پریروزم از همه جا همسرمو بلاک‌ کردم

پریشب زنگ زد معذرت خواهی کرد ولی همینجوری سرسری

باز دیروز صبح زنگ زد فحش میداد

باز دیشب زنگ زد انگار نه انگار اتفاقی افتاده

بهشم گفتم به خونوادت گفتم گفتش ش ا ش ی د م به تو و زندگی با تو

و قطع کرد

به نظرتون چیکار کنم!؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم تحمل نمی کردم مگه روانیه

تا درست نشده کوتاه نیا

اسم منو یادت بمونه یه روز ازم بپرس :مامان شدی یا نه،من برات خیلی دعا کرده بودما😍😍تاریخ امضام تیر ۱۴۰۰هست/دارم میرم دکتر آزمایش و عکس رنگی و سونو دادم قراره آماده شد ببرم دکتر ببینه/

شاید تو عصبانیت بیشتر مردا بددهنی کنن

اما اینکه برگشته به تو گفته شاشیدم بتو واین زندگی...

ببخشید تو باید برینی به کل هیکلش که تورا نبرده تو خونش اینجور بت بددهنی کرده.ــ

چه رویی داره خداوکیلی بشاش به این رابطه!😡

برخورد جدی !!! نه زنگ نه پیام بده ... تا خودش متوجه نشه ک رفتارش زشته ... برگشت بهش اشتباه هست

میگم که بلاکش کردم همه چیمم پاک‌کردم اونم از دیشب اون کارو‌کرده انگار که رفتار من اشتباست

میگه تو چته؟من اصلا درک‌نمیکنم رفتارتو!

اون دو قورتونیمشم‌باقیه

کسی ک ی عادتی از بچگی داره ک نمیشع یهو و تو یه شب از بین بره بهش مستقیم گفتی مشاور رفتی اونم قبول کر ...

خب دوساله هی دارم بهش میگم تذکر میدم قهر میکنم دو‌ روز خوبه روز سوم دوباره شروع میکنه

میگم که بلاکش کردم همه چیمم پاک‌کردم اونم از دیشب اون کارو‌کرده انگار که رفتار من اشتباست میگه تو چ ...

خب مشخصه از دیدگاه همسرت ک تو مقصری !

از اول باید درست تربیت میشده و پدرمادرش باید تذکر میدادن بهش ... 

الان یهو یکی اومده تو زندگیش ک میگه نمیتونم تحمل کنم

مشخصا اولین عکس العملش اینه ک اون عادیه و شما غیرعادی !!!

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇