2777
2789
عنوان

بددهنی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کوتاه که نمیام ولی خب اون جوری رفتار میکنه انگار مقصر منم

خب اگه همچین فکری نمی کرد که بددهنی نمی کرد فک می کنه حق با خودشه زورش میاد دیوونه نشی بگی می‌سوزم و می سازم یا درست بسازش یا بسوزونش

اسم منو یادت بمونه یه روز ازم بپرس :مامان شدی یا نه،من برات خیلی دعا کرده بودما😍😍تاریخ امضام تیر ۱۴۰۰هست/دارم میرم دکتر آزمایش و عکس رنگی و سونو دادم قراره آماده شد ببرم دکتر ببینه/
خب مشخصه از دیدگاه همسرت ک تو مقصری ! از اول باید درست تربیت میشده و پدرمادرش باید تذکر میدادن بهش ...

خب خونوادشم نارحتن از بددهنیش ولی خب خودشون باعثن از اول درست تربیتش میکردن این نمیشد

میگم که دو ساله هرروز میگم ولی گوش نمیده دیگه نمیدونم چیکار کنم!

نمیدونم عزیزم اگه میدونی یه مدت خودتو ازش دور کنی روش جواب میده ایکارو کن و حتما با خانوادتم مشورت کن ببین چی میگن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خب اگه همچین فکری نمی کرد که بددهنی نمی کرد فک می کنه حق با خودشه زورش میاد دیوونه نشی بگی می‌سوزم و ...

فعلا که تو قهرم‌ اصلا کوتاهم نمیام تا بالاخره ببینم چقدر میخواد تغییر کنه

به خونوادم چی بگم!؟میخوان بگن خودت خواستی رفتی دیگه!

خودت خواسی اما الا به مشکل برخوردی مطمئن باش که اونام کمکت میکنن و یه مدتم اصلا محلش نده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

تو دوران دوستی هم اینطوری بود!!؟

اگه با این اخلاقش کنار نمیای و نمیتونی تحمل کنی یه تصمیم جدی بگیر!

بهرحال زیر یه سقف میرین و پدر بچه هات میشه

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

تو دوران دوستی هم اینطوری بود!!؟ اگه با این اخلاقش کنار نمیای و نمیتونی تحمل کنی یه تصمیم جدی بگ ...

نه تو دوران دوستی خیلی مهربون و موقعر بود انقدر رفتارش خوب بود زنش شدم