2777
2789

اگه بچه داری طلاق نگیر یا اگه طلاق میگیری فکر ازدواج رو از سرت در بیار .دومن اگه پول وجا ومکان نداری طلاق نگیر چون میخوای بخوای صیغه یه عیاش بشی به غیر از به فساد کشیده شدن خودت زندگی یه زن وبچشو بدبخت میکنی.این کل قضیس

رک باشم ؟ اگه هنوز جدا نشدی و تو فکرته که بعد ازطلاق ازدواج دوم میتونه خوشبختت کنه و برای گذران زندگی باید حتما ازدواج‌کنی که همسرن خرج بده که خب احتمال عجله کردنت و انتخاب اشتباهت بالا میره ولی اگه بعد طلاق دنبال استقلال مالی باشی و صبورباشی تا مورد خوب پیدا بشه میتونی انتخاب درست داشته باشی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق میگیرین که ازدواج کنین؟ :/// خب از اولش طلاق نگیرین چه کاریه عاخه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک