2777
2789
عنوان

کیا ای یو ای کردن؟؟؟

128 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها امروز سوم سیکلم هست. من بین پریودام قبل و بعدش لکه بینی داشتم امروز آزمایش هورمونی دادم جوابش پنج شنبه آماده میشه. میخوام این ماه انشاالله ای یو ای کنم. میگم الان چکار کنم شاید هورمونام به هم ریخته واسه همین باردار نشدم اگه ای یو ای کنم اونم  بخاطر هورمونها نشه چی ؟ یا  اگه نکنم این ماه هم از دست میدم موندم بخدا . شما بگین من چکارکنم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

من خودمم نمیدونم

اما الان تو مطبم اومدم با دکتر صحبت کنم ببینم انجام بدم ندم ،باید چ کنم

اصلاااا حوصله ش نداشتم ولی خب حالا اومدم ببینم چ کنم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من خودمم نمیدونم اما الان تو مطبم اومدم با دکتر صحبت کنم ببینم انجام بدم ندم ،باید چ کنم اصلاااا ح ...

کار خوبی کردی عزیزم. میشه بپرسی قبلش باید آزمایش بدیم یا نه 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کنم قبل آی یو آی میفرستنت سونو اگه فولیکول بالغ داشتی آی یو آی میکنن پس نگران نباش

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.

سونو میکنه چند بار قبل ای یو ای تخمک بالغ باشه ای یو ای میکنه نباشه نه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
یکم صبر کن جواب ازمایشت بیاد اگه مشکلی نبود ای یو ای کن اینقدر صبر کردی خب اینم روش

یعنی ماه بعد؟؟ طاقت ندارم😥

فک کنم قبل آی یو آی میفرستنت سونو اگه فولیکول بالغ داشتی آی یو آی میکنن پس نگران نباش

خب بخاطر همین میگم دیگه چون باید دارو بخوری . دارو میدن تو پریودی

یعنی ماه بعد؟؟ طاقت ندارم😥

بابا من سر ده سال بچه دار شدم

یعنی این یه ماه اینقدر سخته

البته بذاری دو سه ماه دیگه که عالی میشه

بچه ت نیمه اولی هم میشه😍

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
سونو میکنه چند بار قبل ای یو ای تخمک بالغ باشه ای یو ای میکنه نباشه نه 

خب باید دارو بخورم دیگه 

بابا من سر ده سال بچه دار شدم یعنی این یه ماه اینقدر سخته البته بذاری دو سه ماه دیگه که عالی میشه ...

نمی‌دونم هر چی صلاح باشه دست من که نیست فقط باید خدا بخواد . عجله دارم موندم دیگه. مگه نیمه اولی خوبه

خب بخاطر همین میگم دیگه چون باید دارو بخوری . دارو میدن تو پریودی

آره عزیزم اگه لازم باشه دکترت داروی محرک میده برای تخمک گذاری به خدا توکل کن ولی اگه این ماه تخمک نداشته باشی کلا آی یو آی انجام نمیده

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
آره عزیزم اگه لازم باشه دکترت داروی محرک میده برای تخمک گذاری به خدا توکل کن ولی اگه این ماه تخمک ند ...

اون که آره. ولی اگه تخمک داشته باشی هورمونها خوب نباشن بازم انجام میده؟

نمی‌دونم هر چی صلاح باشه دست من که نیست فقط باید خدا بخواد . عجله دارم موندم دیگه. مگه نیمه اولی خوب ...

عجله خوب نیست

الکی هزینه نکن صبر کن تا جوابت ازمایشت بیاد

نیمه اولی رو واسه مدرسه رفتن گفتم🤣🤣🤣

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
اون که آره. ولی اگه تخمک داشته باشی هورمونها خوب نباشن بازم انجام میده؟

آره دیگه اگه تخمک داشته باشی انجام میده فک نکنم ربطی به هورمونها داشته باشه