2777
2789
اگه بدونی یکساله هرشب با مرگ خون روزارو شب میکنم شبارو صبح خودت برای راحت شدنم دعا میکردی عشقم 

انشالله مشکلت حل بشه 

نخور عشقم 

خدا بزرگه صلوات میفرستم براحل شدن کارت صنم خانم

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی پیاممو میخونه برام دعا کنین خدا گناهامو ببخشه مرسی دوستان 

دختر قبل خوردن مرگ موش درخاست دوستیمو قبول کن

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

ما گاها محکوم به زندگی هستیم نه به خاطر خودمون بلکه به خاطر آدمایی ک اگ بمیریم پشت سرمون جا میذاریمشون

هر چقدرم ک حالمون بد باشه مجبوریم تحمل کنیم چون این زندگی تنها هدیه ی واقعیه ک بهمون داده شده .

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

هیچ مرگی بی دردنیست 🤐

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
من فقط ی سوال پرسیدم همین 

دیونه ای بخدا اگ خوردی پاشو برو دکتر‌اگ ام‌نخوردی بیخیالش شو مگه جونت و از سر راه اوردی شاید فک کنی کسی دوست نداره اما‌سخت در اشتباهی یکم‌به پدر مادرت فک کن 

A
میشه حرف بزنی

فقط میدونم یکساله ک احساساتم مرده شب تا صبح دارم زجر میکشم از چپ راست خوردم نمیدونم کدوم قسمتش بگم از زشتی صورتم بگم یا از افسردگی دو قطبیم از پدر مادرم ک ترکم کردن بگم یا از شکست عشقی وحشتناک من واقعا هیچ اینده ای ندارم تصمیمم گرفتم از همه دوستامم خدا حافظی کردم فردا حتما میخرم تمومش میکنم باورت میشه با امشب میشه س شبانه روز ک چشم روهم نذاشتم ؟ 

خب نداشته باش چیمیشه مگه خودت خودت و دوس داشته باش یعنی انقد بی ارزشی ک فک میکنی ارزش این و نداری زن ...

دقیقا احساس بی ارزشی میکنم من دختره بی ارزشی هستم چون هیچکس برای نگه داشتنم تلاش نمیکنه هیچکس دوستم نداره