2777
2789
عنوان

دلم همزبون میخواد... بیاید لطفا...

445 بازدید | 53 پست

من پُرَم... لبریز کردم.. از چی ؟ حسرت ؟ تنهایی جنگیدن... من واقعا حال دونده‌ای دارم که انقد دویده، هی میرسه نزدیک خط پایان، خدا نمیخواد برامو یکی دیگه رو برنده میکنه... اگه وقتی کسیو صدا میزنید مثل خدا جوابتونو میده، برام صداش بزنید... کل عمرم از شدت تنهایی و حال بد گریان بودمو حالت تهوع داشتمو... متنفرم از خانواده‌ای که فقط محدودت میکنه ولی نمیفهمه به آغوش... عشق... محبت جنس مخالفم احتیاج داری... 

بعد از سالها از کسی خوشم اومد منی ک عشق یطرفه داشتم سالها. بزور فرستادنم ی جایی، این آدمو ک دیدم یهو چشام برق زد وقتی ماسکشو آورد پایین بهم لبخند زد و دوباره ماسکشو گذاشت و بی‌دلیل هم بود کارش، حس کردم خدااینو برا من فرستاده انقددد خوشم اومد ازش... ولی دختر با نشون دادن خشتکش مخشو زد... و اینکه من کسیو ندارم و خانوادم اجازه نمیدن عکس از خودم اینستا بذارم ... خیلییی دلم شکسته ... دلم میخوادش... من خیییلی وقته بریدم

خداااااااجوابمو بده الساعه . جز تو کسیو ندارم😭😭😭😭😭😭😭😭 التماست میکنممممم

نن دیگه بریدمممممممم ‌ 😭😭😭😭😭😭😭

برش گردون به عشق من . کاری کن از اون زده شه . تو شاهدی حتی تو چشم جنس مخالف نگاه هم نمیکنم مگررر  عاشق شم..... تو رو به حسینت... جان فاطمه کاری کن از بلاک درم بیاره برگرده همه چی درست شه ازدواج کنیم با عشق دوطرفه.  بخدااا همه چی حله اگ تو بخواااای ... برام بخواهش. قسم میدم به اشکهای الان ک از دل شکستم برمیاد... دلم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

انقد فوق‌العادست ک نمیتونم ازش بگذرم... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو بدون اونی ک با نشون دادن ی خشتک مخش زده بشه فکر کردن بهش هم اشتباهه چه برسه بخواییش ولش کن بره🤷‍♂️🌺

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              
انقد فوق‌العادست ک نمیتونم ازش بگذرم... 

اگه فوق العاده بود بادیدن خشتک ، بقول خودت نمیرفت عزیزم 

امیدوارم یک انسان فوق العاده به معنای واقعی نصیبت بشه

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

عزیزم بهتر ک رف

لیاقت عشقتو نداش

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
دوست داشتن زوری نمیشه:/

ممنون ک یاداوری کردی. ولی من حرفم چیز دیگه ای بود . شما لازم نیس غممو بهم یادآوری کنی