من پُرَم... لبریز کردم.. از چی ؟ حسرت ؟ تنهایی جنگیدن... من واقعا حال دوندهای دارم که انقد دویده، هی میرسه نزدیک خط پایان، خدا نمیخواد برامو یکی دیگه رو برنده میکنه... اگه وقتی کسیو صدا میزنید مثل خدا جوابتونو میده، برام صداش بزنید... کل عمرم از شدت تنهایی و حال بد گریان بودمو حالت تهوع داشتمو... متنفرم از خانوادهای که فقط محدودت میکنه ولی نمیفهمه به آغوش... عشق... محبت جنس مخالفم احتیاج داری...
بعد از سالها از کسی خوشم اومد منی ک عشق یطرفه داشتم سالها. بزور فرستادنم ی جایی، این آدمو ک دیدم یهو چشام برق زد وقتی ماسکشو آورد پایین بهم لبخند زد و دوباره ماسکشو گذاشت و بیدلیل هم بود کارش، حس کردم خدااینو برا من فرستاده انقددد خوشم اومد ازش... ولی دختر با نشون دادن خشتکش مخشو زد... و اینکه من کسیو ندارم و خانوادم اجازه نمیدن عکس از خودم اینستا بذارم ... خیلییی دلم شکسته ... دلم میخوادش... من خیییلی وقته بریدم
خداااااااجوابمو بده الساعه . جز تو کسیو ندارم😭😭😭😭😭😭😭😭 التماست میکنممممم
نن دیگه بریدمممممممم 😭😭😭😭😭😭😭
برش گردون به عشق من . کاری کن از اون زده شه . تو شاهدی حتی تو چشم جنس مخالف نگاه هم نمیکنم مگررر عاشق شم..... تو رو به حسینت... جان فاطمه کاری کن از بلاک درم بیاره برگرده همه چی درست شه ازدواج کنیم با عشق دوطرفه. بخدااا همه چی حله اگ تو بخواااای ... برام بخواهش. قسم میدم به اشکهای الان ک از دل شکستم برمیاد... دلم