2777
2789
عنوان

کرونا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 59 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اخه تاحالا نداشتم .سرفه هام الان زیادشده چندماه پیش تک وتوک بود..

خب عزیزم میبینی رفته رفته علایمت نه تنها بهتر نمیشه بلکه شدید میشه پس برو دکتر مطمن باش به دکتر بگی چندماهه این علایمو داری درجا میگه کرونا نیس.. داروی امام کاظم حتما بگیر برا هر عفونتی خیلی خوبه تا جواب آزمایش بیاد مصرف کن ان شالله خوب میشی

خب عزیزم میبینی رفته رفته علایمت نه تنها بهتر نمیشه بلکه شدید میشه پس برو دکتر مطمن باش به دکتر بگی ...

مرسی گلم دعا کن یه عفونت ساده باشه وخوب بشم .انشالله همیشه سلامت باشی ..

اگه عکس رادیولوژی بگیرم .دنده و ریه امو نشون میده ؟؟

تو برو دکتر شاید اصلا عکس رادیولوژی لازم نشد و فقط آزمایش برات نوشت . عزیزم ببخش رو موکت یا سطح سفت نمیخوابی؟؟ وسواسی نسبت به آب نیستی؟؟ کار سنگین نکردی؟؟ توی گردوخاک نبودی؟؟ 

تو برو دکتر شاید اصلا عکس رادیولوژی لازم نشد و فقط آزمایش برات نوشت . عزیزم ببخش رو موکت یا سطح سفت ...

راستش قبلا یه خونه بودیم اونجا رطوبت داشت ازبس بارون میزد تواتاقمون بوی گندمیداد .اخراش دیگه حالم خراب شد ..تا الان که خداروشکر اثاث کشی کردیم ولی همچنان ادامه داره ..ولی دردای دیگه ام ازقبل داشتم نمیدونم اینا ربطی به رطوبت داره یانه .اخه این خونه جدید همه چیش خوبه ولی هنوز خوب نشدم چرا؟؟

راستش قبلا یه خونه بودیم اونجا رطوبت داشت ازبس بارون میزد تواتاقمون بوی گندمیداد .اخراش دیگه حالم خر ...

دیدی گفتم نگران کرونا نباش😁 عزیزم متاسفانه توی خونه قبلی آسیب دیدی و برای درمان دکتر نرفتی و الان داری عوارضشو میکشی احتمالا روماتیسم و آسم گرفتی تا بیشتر اذیت نشدی برو دکتر قرص و دارو میده 

دیدی گفتم نگران کرونا نباش😁 عزیزم متاسفانه توی خونه قبلی آسیب دیدی و برای درمان دکتر نرفتی و الان د ...

مرسی عزیزم .انشالله که یه چیز اسون باشه .قبلا یه چندچکاپ برام نوشت دکتر کم خونی و ویتامین دی ام پایین بود ..باکبدچربم رومرز بود..ولی چون معده ام ..اذیت کرد قرص نخوردم..

مرسی عزیزم .انشالله که یه چیز اسون باشه .قبلا یه چندچکاپ برام نوشت دکتر کم خونی و ویتامین دی ام پایی ...

عزیزم برا کبد چرب برو دکتر طب سنتی منم مامانم چندساله تحت کنترله خداروشکر درجه چربی رو اورده پایین. کبد اصلا شوخی نداره متاسفانه ترس نمیزاره بری دکتر و بیماری همینجور تلنبار میکنی و کارو برا خودت سخت میکنی 😔😔

دیدی گفتم نگران کرونا نباش😁 عزیزم متاسفانه توی خونه قبلی آسیب دیدی و برای درمان دکتر نرفتی و الان د ...

راستی عزیزم .۴بار سونو دادم .نوشته بود کبدم یه خورده بزرگ شده سمت راست .ولی دکتر گفت چیزی نیست .اخه زیر سینه راستم درد داره ؟.با کلیه چپم کیست کوچیک داره بازم گفتن چیزی نیست.به نظر شما به حرفشون اعتماد کنم؟

عزیزم برا کبد چرب برو دکتر طب سنتی منم مامانم چندساله تحت کنترله خداروشکر درجه چربی رو اورده پایین. ...

اخه ۳۶کیلو هستم .کبد چربم دیگه از کجا اومده؟گفتن رومرزه ولی ..

اخه ۳۶کیلو هستم .کبد چربم دیگه از کجا اومده؟گفتن رومرزه ولی ..

توی سونوگرافی کبد ننوشته گرید چندی؟؟ آخی چقد نحیفی 

عزیزم متاسفانه رفتارای بد غذایی باعث کبد چرب میشه بین غذا و بعد غذا اصلا نباید اب نوشابه بخوری