2777
2789
عنوان

کرونا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 59 پست
الان ک تست کرونا منفی کاذب زیاااااده. من خودم الان کرونا دارم ولی تستم منفیه. این همممممه هم رعایت ک ...

منم خونه پدرشوهرم جفتمونه بیست روزبود خونشون نرفته بودم مادرشوهرم گفت چرا نمیای چقدر میترسی من دیوانه رفتم ازشون کروناگرفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کرونا اگه مثبت بود تستت نشون میداد

نه من تموم علائم داشتم تست منفی بود  دکتر گفت تست ها ۵۰  ۵۰ همیشه درست نیست یک ماه ونیم بعد از اینکه گرفته بودم  تست آنتی بادی دادم مثبت بود

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
عزیزم متاسفانه جواب کاذب هم داره ..  برای اطمینان از عطاری داروی امام کاظم بگیر هشت تومنه.. دم ...

مرسی عزیزم ..به نظر شما بیماری خطرناکتری نیست ؟اخه درد دنده وزیرسینه راستم چندماهه هی درد میکنه .سرفه ونفس تنگی ام بیشترشده خیلی میترسم 😔😔

مرسی عزیزم ..به نظر شما بیماری خطرناکتری نیست ؟اخه درد دنده وزیرسینه راستم چندماهه هی درد میکنه .سرف ...

استرس خودش برا بدن سمه. بیماری اعصاب هم داری؟؟ ممکنه از اعصابت باشه حتما برو دکتر تا درمان بشی  ترس درمان نمیکنه باید توکلت بخدا باشه و بری دکتر تا درمان بشی

استرس خودش برا بدن سمه. بیماری اعصاب هم داری؟؟ ممکنه از اعصابت باشه حتما برو دکتر تا درمان بشی

بیشتر استرسی هستم .ولی این دردام چندماهی هست شروع شده ..ترسمم بیشتر شد..چون سرفه ونفس تنگی ودردکمر ولگنم خیلی شدیده نمیتونم بشینم .نمیدونم کروناست یابیماری دیگه .؟🌸😔😔😔

بیشتر استرسی هستم .ولی این دردام چندماهی هست شروع شده ..ترسمم بیشتر شد..چون سرفه ونفس تنگی ودردکمر و ...

نترس به احتمال ۹۰درصد کرونا نیس متاسفانه کرونا توی دو هفته کار آدمو میسازه😔😔 با خیال راحت برو دکتر چکاب بشی احتمالا از همون استرسته باید درمان بشی.. فردا برو دکتر اعصاب خیلی بده 

نترس به احتمال ۹۰درصد کرونا نیس متاسفانه کرونا توی دو هفته کار آدمو میسازه😔😔 با خیال راحت برو دکتر ...

یه سوال درد شانه ودست با ران پا دارم اینم علائم کرونا هست .مثلا خفیف ؟

یه سوال درد شانه ودست با ران پا دارم اینم علائم کرونا هست .مثلا خفیف ؟

کرونا برا هر کسی یه علایمی داره ولی عمرا دیگه چندماه طول نمیکشه فوق فوقش دیگه یکماه.. من دخترخالم بازو و  کمرش و پاش درد میکرد دکتر رفت چکاب نوشت گفت از اعصابته و روماتیسمه.