2777
2789
عنوان

کرونا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشته طبیعی ونرمال ولی ابعادش بزرگه کمی ..ولی چکاپ که دادم .دکتر گفت رومرزی ..

پس خداروشکر کبدت سالمه.از  الان دیگه استرسو بزار کنار و راحت بخواب. فردا برو دکتر اگرم حالت خیلی بده نمیتونی بری حتما با اورژانس تماس بگیر برای درمان اونا بیان توی خونتون 

پس خداروشکر کبدت سالمه.از  الان دیگه استرسو بزار کنار و راحت بخواب. فردا برو دکتر اگرم حالت خیل ...

عزیزم پس چرا کبدم بزرگ شده .زیر سینه راست مگه کبد نیست چرا درد دارم .گیجم کرده؟؟

عزیزم پس چرا کبدم بزرگ شده .زیر سینه راست مگه کبد نیست چرا درد دارم .گیجم کرده؟؟

خب اونجایی که رفتی سونوگرافی بیمارستان که نبوده؟؟ متاسفانه دستگاههای بیمارستان ضعیفه

خب اونجایی که رفتی سونوگرافی بیمارستان که نبوده؟؟ متاسفانه دستگاههای بیمارستان ضعیفه

بیمارستان نبود.مرکز تصویر برداریه ..یعنی به نظر شما چیز بدی هست یانه .؟؟

بیمارستان نبود.مرکز تصویر برداریه ..یعنی به نظر شما چیز بدی هست یانه .؟؟

نه خداروشکر که سونوگرافی کبدت سالمه  فقط برا احتیاط  سعی کن دفعه بعد رفتی سونوگرافی یه مرکز تصویربرداری دیگه بری اصلنم نگو قبلا رفتی سونوگرافی ممکنه از رو همین جواب آزمایش برات کپی بنویسه یا بگو جواب سونوهای قبلیو با خودم نیاورم 

نه خداروشکر که سونوگرافی کبدت سالمه  فقط برا احتیاط  سعی کن دفعه بعد رفتی سونوگرافی یه مرک ...

مرسی گلم میشه جای دیگه رفتم همه چی طبیعی باشه ..میشه یعنی😔😥😥

مرسی گلم میشه جای دیگه رفتم همه چی طبیعی باشه ..میشه یعنی😔😥😥

آره اون برا احتیاطه وگرنه خداروشکر جواب کبدت سالمه . بعدشم اصلا کبد چرب قابل درمانه .. فقط سعی کن استرس نداشته باشی چون بدترین درد اعصابه که اونم میزنه به معده و کل بدن 

آره اون برا احتیاطه وگرنه خداروشکر جواب کبدت سالمه . بعدشم اصلا کبد چرب قابل درمانه .. فقط سعی کن اس ...

مرسی عزیزم ازاین که صبورانه جواب دادی .انشالله خیر ببینی ..

وظیفه بود عزیزم حتما رفتی دکتر برگشتی تاپیک بزن تا جواب دکترو بخونم😍😍

چشم عزیزم .هر ازمایشی گرفتم یادکتر چیزی گفت میام میگم..بادل پاکت برام دعا کن ..مرسی عزیزم..💜🙏😍😍😍

تست انتی بادی چطوریه؟

آزمایش خون هست اگه آنتی بادی کرونا رو داشته باشی  یعنی قبلا مبتلا بودی 

این تست رو اگه خواستی ۲۱ روز یا یک ماه بعد ابتلا 

می تونید انجام بدید

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .