2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

8111 بازدید | 204 پست

دیشب بحثمون شد سر اینکه چرا انقدر خودخواهه و چرا بهم احترام و این حرفا یهو گف من از سرتم زیادم تورو من نمیگرفتم تا عمر داشتی میترشیدی گفتم اگه راس میگی طلاقم بده ی هفته نشده با یکی خوشگلتر و پولدارتر و ادمتر ازدواج نکردم هرچی خواستی بگو اینو گفتن همانا و لیوان پرت کردن اون همانا سرم خونی شد 

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف حق بود براش زور اومد

انقد گریه کردم 

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
همشون وحشین.منم شوهرم با زبون روزه منو زد.بخاطر رفتارهای غیرقابل کنترلش دارم طلاق میگیرم

ای خدا اخه چرا سر چی زد

بعضی شوهر ها همچین منم منم میکنن حالا هیچ پخی نیستنا

ن والا اصلا

توهم سمتش پرت میکردی یه چیزی چه وحشیه😒

گفتم میمیره میمونه رو دستم دلم نمیاد

حرفی که تو بهش زدی از صدتا کتک و فوش و چزوندن بدتر بود پس ناراحت نباش نیش زبونت هیچوقت نمیره اما زخم کتک میره

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.