2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 8125 بازدید | 204 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیزم مردا از حاظرجوابی نفرت دارن دست خودشون نیس بخاطر فطرتشون و غروری که دارن نمیتونن بی احترامی رو تحمل کنن میدونم شماهم ناراحتین ولی اگر ما خانما فقط همون لحظه جواب ندیم کار به کتک و اینا نمیرسه سرفرصت باید ناراحتیتونو مطرح کنید گلم نه همون لحظه اون لحظه فقط لج و لجبازی پیش میاد بعدم عزیزم مرد غیرت داره شما به هیچ عنوان نباید بگی با یکی بهتر از تو ازدواج میکنم هم به غیرتش برمیخوره هم اینکه یعنی گفتی بقیه از تو بهترن مردا از این نفرت دارن خیلیییی چون مرد همیشه دوس داره تو ذهن زنش از همه بالاتر باشه  

در اینکه اشتباه کرده زدتت شکی نیس 

ولی از خیلی قدیم میگن دست رو غیرت مرد نزار که آتیش میشه 

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
کاری به حرکت زشتش ندارم ولی دقیقا دست گذاشتی رو غیرت یه مرد حرفت درست نبوده

اصلا حرفتو قبول ندارم.پس اون چطور غرور خانومشو راحت میشکنه میگه میترشیدی.مگه ما خانمها اینچیزا برامون نقطه ضعف نیس.بخاطر جواب حرفش باید لیوان پرت کنه.اگه ناقص میشد چی؟اون زن غرور نداره پس

شما چرا عزیزم

سر هر مسائلی که فکرشو کنی. اینکه روز عید فطر دخترم انقد گفت ما رو ببر باغ مادر بزرگ نبرد منم شبش خیلی ناراحت بودم از دستش. چون بچم خیلی گریه کرد. امروز بیدار شد گفت چرا ظرفا کثیفه با ناراحتی. منم صدامو بلند کردم گفتم خونمه میخوام کثیف باشه. اخه پیش ما شب قبلش سیگار میکشید گفتم برا دخترم بد اموزی داره گفت زیر سقف خونم میکشم به تو چه. 

اصلا حرفتو قبول ندارم.پس اون چطور غرور خانومشو راحت میشکنه میگه میترشیدی.مگه ما خانمها اینچیزا برامو ...

مردا کلا یه تختشون کمه اگه لیوان میخورد تو سرش چی.

مگه عقل دارن اینا؟

چقد شوهرا وحشی شدن جدیدا  کروناو گرونی خیلی روشون تاثیر گذاشته خاک تو سر مردی که رو زنش دیت ب ...

خب درسته اصلا توجیهی نیس که بخوان بزنن و خیلیم گناهه اما وظیفه ما خانمها هم الان اینه که بااین فشارها مرد رو درک کنیم واگه از ناراحتی یه چی گفت سریع جوابشو ندیم