2777
2789
عنوان

خانمایی که به اینستاگرام وارد هستن

156 بازدید | 11 پست

سلام خانماچرا استوری های بعضی کانالا وفتی میزارن برام خودبخود نمیاد و باید برم اسم کانالو سرچ کنم تا ببینم استوری گذاشته یا نه؟

عزیزم میشه بپرسم شما از ارز دیجیتال به کجا رسیدی؟ 

من خیلی سود کردم از پونصد هزار تومن طی نه ماه به ۲۵ میلیو ن و خورده ای رسیدم اما یه خبرایی اومد که قراره نوبیتکسو ببندن که دیگه منم از اوایل اسفند برش داشتم. هنوزم خیراش هست که میخوان ببندن ولی هنوز بازه و خواهر من پولش خیلی بیشتر شدمن ترید بلد نیستم همون سرمایه گذاری بلند مدت انجام دادم و از همه ی ارزهای موجود صدتومن خریداری کردم

الان هیچی تو حسابم ندارم چون استرس داشتم میخواستن حساب نوبیتکس رو مسدود کنن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بپرسم شما از ارز دیجیتال به کجا رسیدی؟ 

البته پونصد تومن هم نزاشتما هراز گاهی یه تومن اضافه میکردم خورد خورد ولی مطمئنم بیشتر از پنج تومن واریز نکردم

عزیزم شما که خودت و اطرافیانت کار کردین بنظرت وقت بذارم و یاد بگیرم میتونم سود خیلی خوبی بگیرم از با ...

سلام عزیزم من آموزش نداشتم فقط پول ریختم به حسابم و کلی صبر کردم. از هر کوینی صد هزار تومان خرید کردم

https://nobitex.ir/signup/?refcode=55097

تو این سایت من کیف پول نصب کردم بی نظیره کارکردش زیاد هست اما امنیتش بالاست. یه مدت گفتن قراره این سایت آی رمز ارز رو ببندم اما این سایت بسته نشد فقط حیف که من پولمو کشیدم بیرون.

فقط پولتو بریز و نگاهش نکن تا شش ماه بعد

اون پولو کلا ندید بگیر من همین کارو کردم البته ارباب خوبی مثل بیت کوین و اتریوم رو بیشتر بخری بیشتر به نفعته من خیلی سود کردم

سلام عزیزم من آموزش نداشتم فقط پول ریختم به حسابم و کلی صبر کردم. از هر کوینی صد هزار تومان خرید کرد ...

عزیزم شما 6 ماه هولد کردی حدودا چند برابر شد پولت؟ من متاسفانه خرید کردم بعد بازار ریخت. تو ضررم الان

عزیزم شما 6 ماه هولد کردی حدودا چند برابر شد پولت؟ من متاسفانه خرید کردم بعد بازار ریخت. تو ضررم الا ...

عزیزم اصلا وسوسه نشو که برش داری شما تریدر نیستی هولدری بزار یکی دو سال بمونه انگار این پولو نداری اصلا منم خیلی وسوسه میشدم برش دارم اما نگه داشتم. ببین بیت کوین این حالتو نداره که بگی چون فلانی اینقدر سود کرده منم قطعا اینقدر برابر سود میکنم. من دورانی بیت کوین داشتم که مردم ایران تازه هجوم اوردن به بیت کوین و بیت کوین تو ایران خیلی ارزشمند تر شد و به همین علت من خیلی سود کردم. البته الانم توش سود هست اما نمیدونم با چه سرعتی. سرعت سود من خیلی بالا بود. اخرسرم بر نمیداشتم مطمئنا باز دوباره کلی سود میکردم. اما سرعتش کمتر میشد قطعا چون الان اکثر مردم ایران دیگه با این موضوع اشنا هستن. اما یازم تصمیم دارم پنج شش تومن بزارم و یک سال دیگه بردارم.