2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 49 پست

من هرچی میخوردم دوبارا برمیگشت ۱ کیلو اضاف  ۴۵ ک میشدم ذووق میکردم ولی باز میشدم ۴۳ یا ۴۴

پارسال رژیم لیمومی گرفتم الان ۵۲ م

البته باید ادامه بدم ک ب ۵۵ برسم ولی ۴ تا دوره فقط گرفتم

آقایون لطفا درخواست ندید 😠

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من ۳ساله دارم استفاده میکنم فقط ب مرور کمش کردم عالیه 

عزیزم بعد چند وقت چاق شدی بعد نخندی ها بینیم چاق میکنه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من هرچی میخوردم دوبارا برمیگشت ۱ کیلو اضاف  ۴۵ ک میشدم ذووق میکردم ولی باز میشدم ۴۳ یا ۴۴ پارس ...

چجوریه میشه توضیح بدی برام

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
عرق یونجه 

طبعش گرمه؟

عزیزم بعد چند وقت چاق شدی بعد نخندی ها بینیم چاق میکنه 

فوق العاده اشتهاتو بازمیکنه جوری ک من بعداز دو هفته حتی شباازشدت گرسنگی دوبارمیشدم یچی می‌خوردم فقط یکم خواب اوره یک ماه اول بعد ک بدن عادت کنه تاثیری بر خواب ندارم من کمبود وزن زیادی داشتم ۴۸کیلو بودم تو سه ماه ب۵۷رسیدم قط کردم ولی خب استخدام کلا بسته شدن دوباره شروع کردم منتها کمش کردم مثلاً کردم روزی یکبار بعد کردم نص ولی ازش راضیم تا وزن ۶۷هم منو برد ولی خب من دوباره خودم خاستم یکم کم کردم

یه هفته اشتهام خوبکرده .

منم یه هفتس

فوق العاده اشتهاتو بازمیکنه جوری ک من بعداز دو هفته حتی شباازشدت گرسنگی دوبارمیشدم یچی می‌خوردم فقط ...

من دارم روزی یکی میخورم میترسم بینیم بزرگ شه ☹🙄

من دارم روزی یکی میخورم میترسم بینیم بزرگ شه ☹🙄

ن اتفاقا بینی من گوشتی بود لاغر بودم خیلی تو ذوق میزد ولی صورتم پرسد بینم گم شد اصلا خخ...روزی یدونه اگه میخوری یجوری درست کن ک هم ظهر باشه هم شب مثلاً نصف ناهار نصف سرشان ک اشتهات تو طول روز برابرباشه این قرص و استفاده کنی بدن شیرینی زیاد میطلبه مث ویاره..‌‌‌‌‌فقط موقعی حس کردی وزنت داره میره بالا درازنشست برو شما بروشکم نیاری چون اول صورت و پرمیکنه بعد اگه حواست نباشه شکم و پهلو میاری تاثیری سریعی روشکم داره

تاپیک زدم فکنم چهارمی باشع

مرسی

ن اتفاقا بینی من گوشتی بود لاغر بودم خیلی تو ذوق میزد ولی صورتم پرسد بینم گم شد اصلا خخ...روزی یدونه ...

مرسی عزیزم تا چند وقت بخورم نزدیک ۱۰ کیلو زیاد میشم؟

مرسی عزیزم تا چند وقت بخورم نزدیک ۱۰ کیلو زیاد میشم؟

تو دوهفته خودت کلا حس می‌کنی چقد اشتهات باز شده من ۴۸وتو۳ ماهه رسوندم۵۷..بعد سعی کن صبحونه تخم مرغ بخوری بعدش نشاسته اینا خیلی باعث میشه زودتر نتیجه بگیری حتما تو برنامه هر روزت سیب زمینی پخته و ی لیوان نشاسته باشه...من خیلی چیزا امتحان کردم ولی فقط ازاین جواب گرفتم چیزای باهاش میخوری خیلی تو تایم وزن گرفتند تاثیری داره اصلی تریناش تخم مرغ نشاسته سیب زمینی...حتما قرصت اگه یدونس در روز دوبار بصورت نصف بخور...من ماه اول یجوری شده بودم مث زامبی یسره سرم و تویخچال می‌دیدم دنبال غذا خخ

تو دوهفته خودت کلا حس می‌کنی چقد اشتهات باز شده من ۴۸وتو۳ ماهه رسوندم۵۷..بعد سعی کن صبحونه تخم مرغ ب ...

کاش منم برسم به ۵۷ اینا دعام کن لطفا