2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
نه منطورم این که اصلا مرد دلیلی برای خیانت نداره وقتی که متاهل  بعد خیانت شانس دوباره دادن مثل ...

خب دیگه اینجا خانومی بودن که خیانت کرده و باقی بهش گفتن به دلیل کمبود محبت طبیعیه و این حرفا 

من شاغلم فردا روزی باید برم سر کار مثل خانومی که توی خونه نشسته نمیتونم به زندگیم برسم بعدش به طرفم حق بدم خیانت کنه! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول کنیم یا نکنیم تو جامعه کاملا عادیه که یه زن خیانت شوهرشو ببخشه اما بخشش خیانت زن توسط مرد اصلا ...

چون زن بیچاره مجبوره ببخشه به خاطر زندگیش.چون اکثرا خانه دار هستیم و وابسته مجبوریم به خاطر حفظ آبرو‌ و بچه هامون خفه خون بگیریم‌.

ولی مرد آزاد هست حتی بعد اینکه طلاق داد میره دختر مجرد میگیره.

الان مسئله من اصلا درست یا غلط بودن خیانت نیست پس الکی به این موضوع ربطش ندین!!! مسئله من مسائل و ش ...

خب تاپیک درمورد شرایط قانونی و ضد زن بودن جامعه مون نیست.به خاطر همون گفتم ربطی به تاپیک نداره.🙄

در کل زن بدبخته.

من این طرز فکر شما رو ندارم و نمیپسندم خیانت یه عمل شخصیه نه ربطی به قانون داره نه ربطی به محبت دیدن

بله خود خیانت ربطی به اینا نداره

اما اگه به هر دلیلی اون خیانت انجام بشه تاوانش برای مرد و زن به یک شکل نیست.

و اینکه طرز فکر منو دوست نداشته باشید کاملا عادیه

چون طرز فکر ادما با هم متفاوته

{ خانم هستم }
خب تاپیک درمورد شرایط قانونی و ضد زن بودن جامعه مون نیست.به خاطر همون گفتم ربطی به تاپیک نداره.🙄 د ...

تاپیک درباره اون خانمی بود که خیانت کرده و کاربرا سعی کردن عادی سازیش کنن 

و پست من هم درباره مردایی بود که خیانت میکنن و جامعه و مردم کاملا عادی سازیش میکنن

پس اصلا بی ربط نبود.

{ خانم هستم }
خب دیگه اینجا خانومی بودن که خیانت کرده و باقی بهش گفتن به دلیل کمبود محبت طبیعیه و این حرفا  ...

اونا که این نظر رو دادن قطعا اگه خودشون جای همون خانم باشن دیگه از این حرفا نمیزنن,  عشق و ازدواج باید تعهد داشته باشه 

you are everything to me I can't lost you 
بله خود خیانت ربطی به اینا نداره اما اگه به هر دلیلی اون خیانت انجام بشه تاوانش برای مرد و زن به یک ...

قانون توی ازدواج های ما همه جوره نه عدالتی هستش منم داداش دارم و براش خواستگاری رفتم 

هنوز وارد زندگی نشده باید تقبل چک سفید امضایی رو بکنه که رقمش 300 سکه است 

از اونور هم دختر باید از حقوقی بگذره که داشته 

طرفین توی این داستان شرایطی رو میبازند ولی با همین قانون غلط با همین دید اجتماع بد باید ادم درست زندگی کنه اصلا نباید شرایط جوری پیش بره که ادم به فکر شرایط بعد خیانت فکر کنه

قانون توی ازدواج های ما همه جوره نه عدالتی هستش منم داداش دارم و براش خواستگاری رفتم  هنوز وار ...

در این مورد که ترجیح میدم بحث نکنم چون حتی خود اقایونم دیگه قبول دارن که قوانینمون ضد زنه و اونجور نیست که اندازه ای که برای خانما بی عدالتی باشه برای اقایونم باشه!

تقبل کردن چک سفید امضایی که در اخر میرسه به سالی هزارتومن قسط بندی

با ازدست دادن تمام حقوق انسانی یک فرد اصلا قابل مقایسه نیستن.

بگذریم....

{ خانم هستم }