2777
2789
عنوان

خیانت همسر

227 بازدید | 24 پست

عزیزی با دو فرزند نوشتن به دلیل کمبود محبت رو اوردم به اینکه با کسی در ارتباط باشم و سر قرار رفتم و همسرم متوجه شده و الان حرف از طلاق میزنه و باقی داستان

... روی اصلی حرفم با این دوستانه که این حرفا رو میزنند نه اون خانوم چون باید میشست مشکلش رو با همسرش حل میکرد حرف میزد وقت میذاشت برای رابطه شون و اگه راهی نبود جدا بشه بعد با یکی اشنا بشه... بعد بعضیا گفتن مقصر همسرت هستش  به دلیل کمبود محبت. واقعا؟ یعنی خیانت همسرتون رو اگه به این راحتی توجیه میکنید پس چرا اینقدر ناله و اه توی سایت هستش با توجیه عدم محبت خودتون رو مقصر بدونید یعنی چی واقعا این حرفا. روتون میشه چنین حرفی بزنید!! من به عنوان یه دختر شاغل در آینده نمیتونم به همسرم جوری که یه خانوم خانه دار رسیدگی میکنه برسم یعنی باید بره خیانت کنه چون عدم و کمبود محبت دیده!! 

#‍خیانت رو عادی سازی نکنید مرسی.!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون ما دخترا یاد نگرفتیم مستقل باشیم و روی خودمون حساب کنیم 

همش مربوط به این نمیشه

عرف غلط جامعه

میدان ندادن کافی به خانما

قوانین ضد زن

و خیلی از موارد دیگه هم شاملش میشه 

{ خانم هستم }
همش مربوط به این نمیشه عرف غلط جامعه میدان ندادن کافی به خانما قوانین ضد زن و خیلی از موارد دیگه ...

خیانت ربطی به قانون نداره ها!!

بسته به ذات ادمه ولی بازم توجیه این داستان رو پذیرا هستیم

درست میگی , اون باید حتما زنشو درک کنه و همچنان عاشق باشه و حتی واسه بهبود رابطه تلاش کنه ن این که ب ...

یعنی چی واقعا ؟

یعنی خیانت ببینم بعد برم باهاش تلاش کنم رابطه بهتری بسازم؟ 

صدسال سیاه بره بمیره 

خیانت ربطی به قانون نداره ها!! بسته به ذات ادمه ولی بازم توجیه این داستان رو پذیرا هستیم

کاملا ربط داره

خیانت یک مرد متاهل قانونی و شرعیه ولی خیانت یک زن متاهل خطاست.

و از اون گذشته زنی که خیانت ببینه بخواد جدا بشه قانون و عرف همه جوره طرف شوهرشو میگیره

اما مردی که خیانت میبینه میتونه به راحتی خانمشو رها کنه و سالی یدونه ربع سکه بهش بده.

{ خانم هستم }
همش مربوط به این نمیشه عرف غلط جامعه میدان ندادن کافی به خانما قوانین ضد زن و خیلی از موارد دیگه ...

قوانین ضد زن یا خیلی از قوانین های دیگه چه ربطی به ذات یه زن داره که به خودش این جراتو‌ بده بره خیانت کنه؟

الان همسرت از تو راضی نیست باید مشکلشو باهات حل کنه یا بره خیانت کنه؟

هیچ‌کدوم عادی نیست. ولی چون تعداد آمار خیانت مردا بیشتره و حیلی زیاد مردارو شنیدیم وقتی خیانت یه زن ...

قبول کنیم یا نکنیم تو جامعه کاملا عادیه که یه زن خیانت شوهرشو ببخشه

اما بخشش خیانت زن توسط مرد اصلا عادی نیست.

{ خانم هستم }
یعنی چی واقعا ؟ یعنی خیانت ببینم بعد برم باهاش تلاش کنم رابطه بهتری بسازم؟  صدسال سیاه بره بم ...

نه منطورم این که اصلا مرد دلیلی برای خیانت نداره وقتی که متاهل 

بعد خیانت شانس دوباره دادن مثل دادن گلوله جدید واسه کسی که هفت تیر دستشه 

you are everything to me I can't lost you 
کاملا ربط داره خیانت یک مرد متاهل قانونی و شرعیه ولی خیانت یک زن متاهل خطاست. و از اون گذشته زنی ک ...

من این طرز فکر شما رو ندارم و نمیپسندم خیانت یه عمل شخصیه نه ربطی به قانون داره نه ربطی به محبت دیدن

قوانین ضد زن یا خیلی از قوانین های دیگه چه ربطی به ذات یه زن داره که به خودش این جراتو‌ بده بره خیان ...

الان مسئله من اصلا درست یا غلط بودن خیانت نیست پس الکی به این موضوع ربطش ندین!!!

مسئله من مسائل و شرایط بعد از خیانته.

{ خانم هستم }