2777
2789

ع وا منم از دیروز داخل سینم تیر میکشه .و امروز کلا دهنم تلخه ولی تو اقدام نیستم فعلا

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای سه روز درد میکنه نمیدونم چیکار کنم 

تو اقدامی ؟؟

یا نزدیکه پریودیته؟؟

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
از پرسودیم چند روزه گذشته ولی این سری زیاد نبود مثله همیشه نبود در حد لکه بود یه جورایی 

ععع ینی شدی تموم شده؟؟؟؟

اگ گذشته و نشدی احتمالا بارداری 

اگه ام شدی و فقد لک بوده شاید لانه گزینی بوده .و بارداری حالا نمیدونم ی چن روز صبر کن

کبست خطرناکه؟

ن عزیزم من خودن دارم کیست جربی پس فردام نوبت عمل دارم چندسال داشتم عمه هامم دارن برااوناباداروخوب میشه هرکی یخجوره ولی بایدبدی سونودنبارشو بگیری  اگه داشتی

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم