2777
2789
عنوان

مرد بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 204 پست
اینا بیرون هیچکس محل بهشون نمیزاره نگاشون هم نمیکنن میان تو این سایت عقده خالی کنن

از بس زشت و بی عرضه و بدبختن

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا از مردای زن نما نگذره الهی مردای مریض بیمار بیکار مزاحم الاف خدا لعنتشون کنه لعنتیا اخه چی میخواین اینجا این همه سایت و شبکه های مجازی برین اینستاگرام تلگرام خوشتون میاد یکی مزاحم مادروخواهر و ناموس خودتون بشه کاش هیچوقت ب دنیا نمیومدن این مردای مزاحم بیمار کثافت نجس🤮🤮🤮

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

من یک تاپیکی زدم گفتم لطفا اگه مشاور تو نی نی سایت هست سوالی دارم کمکم کنه من فکر کردم مشاوره بعد حر ...

لایق مادرش بوده

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

میگم بیرون هیچ دختری نگاهشون هم نمیکنن عقده ایی میاد اینجا خودشو تخلیه کنه کثافت هرزه

خدا جوابشو میده من تا حالا با هیچ پسری حرف نزدم این دیگه خیلی حرفا بدی زد امیدوارم خدا جوابشو بده جوری بزنکش

خدا جوابشو میده من تا حالا با هیچ پسری حرف نزدم این دیگه خیلی حرفا بدی زد امیدوارم خدا جوابشو بده جو ...

گلم تو همون چت هم مشخص میشه مرد هست نحوه چت کردن سریع لغو بزن

خدایا شکرت بابت همه چیز...

خدا از مردای زن نما نگذره الهی مردای مریض بیمار بیکار مزاحم الاف خدا لعنتشون کنه لعنتیا اخه چی میخوا ...

واقعا من دیگه به خانوما هم اعتماد ندارم فکر میکنمم مرد هستن اصلا درخواست کسیو قبول نمیکردم اینم فکر کردم مشاوره واقعا