2777
2789
عنوان

هیکل خیلی مهمه

1167 بازدید | 83 پست

بچ ها من خیلی لاغرم با قد ۱۶۴ وزن ۴۶ اینا دارم توروخدااا ی راهی بگین دارم میمیرم روزه گرفتم لاغرترم شدم چیکار کنم خداااا من قیافم خوبه ولی طوریه ک با چاق شدن عالی میشم عالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱ماه سیب زمنی سرخ کرده بخور هروز 

سالادماکارونیو چیزای سنگین کلا

البته چربی زیاد نداشته باشه با ورزش و روغنم جاهای خصوصیو بزرگ کن هیکلت قشنگ شه

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

ژله بخور فرنی بخور شیرینی جات زود تبدیل ب چربی و چاقی میشه موز زیاد بخور  ماهیچه سازی میکنه 

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

من قبلا صبونه نمیخوردم ۵۳ بودم ولی خیلی لاغر دیده میشدم 

واسه صبونه کره بادوم زمینی با مربا میخوردم.. ی تافتونو تنهایی میخوردم.. کنارش ۵ ۶ تا خرما.. ۴ تا گردو... گاهیم با پنیر چای شیرین میخوردم..

میانوعده مویز و بادوم زمینی میخوردم..

واسه ناهار برنج ۳۰ ۴۰ قاشق.. سالاد درست میکردم سس میزدم یکی دو قاشق میخوردم باهاش..

عصر کیک با شیر موز.. یا مثلا بیسکویت با شیر عسل یا شیر کاکائو.. ساعت ۷ ۸ میوه میخوردم دو سه تا.. شامم ی بشقاب برنج بازم.. یا هم دو تا سیب زمینی اب پز با تخم مرغ.. و یه قاشق سس 😂 نوشابه و شکلاتم خیلی خوبه.. بستنی هم همینطور.. روزانه باید ۲۸۰۰ کالری مصرف میکردم

خرسی شدم واسه خودم الان 😂

البته من تا ۶۸ کیلو زیاد شدم.. بعدش یکم لاغر کردم .. الان ک ۶۵ ام خیلی راضیم از اندامم و همه میگن خوشگل شدی

ماکارونی هم خوبه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...