2777
2789
عنوان

هیکل خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 83 پست
من قبلا صبونه نمیخوردم ۵۳ بودم ولی خیلی لاغر دیده میشدم  واسه صبونه کره بادوم زمینی با مربا می ...

اینجوری ادم شکم میاره و جوش میزنه و کبدشم چرب میشه و کلا بدنش میریزه به هم.. دختر عموهای منم همینجوری چاق شدن الان همش باید رژیم بگیرن یکیشونم معدش داغون شد و چربیش هم رفت بالا.. 

رژیم غذایی باید سالم باشه وگرنه عوارض داره.. حالا شاید شما بگی نه واسه من نداشته ولی حداقل 99 درصد اوقات عوارض داره.. 

دیابت نگرفتی؟ کبدت چرب نشد؟؟؟

ن بابا سالمم 😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماشالا..😉 چ قشنگ برنامه غذاییتو چیدی😁

الان دیگ اینهمه نمیخورم چون وزنمو ثابت نگه داشتم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اینجوری ادم شکم میاره و جوش میزنه و کبدشم چرب میشه و کلا بدنش میریزه به هم.. دختر عموهای منم همینجور ...

عزیزم من باور کن شکم و پهلو ندارم اصلا..  جوش هم نزدم.. 

نترکیدی😁

سالمم خداروشکر 😂😂

سیب زمینی ابپز

سیب زمینی بذار تو ظرف پر نمک دریا بذار وسط نمک قرار بده بین نمک پنهان باشه رو گاز نیم ساعت این ها بپزه حالت کبابی پیدا میکنه 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
من ۱۶۸ ام ۶۷ و نیم باید دو کیلو کم کنم سیب زمینی سرخ کرده بخور کاش جای تو بودم

من 160 و 56😭😭😭

آقا من خیلی لاغر بودم خط شکم داشتم الان چاق شدم کاش بمیرم راحت شممممم😭😭😭😭😭

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›
والا الان تزریق چربی لابیا خیلی زیاده! ایشون البته منظورش با.سن بود.. 

چرا بعضی از خانوما اینقدر دنبال تزریق به این ور اون ورشونن ؟!!!!

چرا هیچ مردی رو نمی بینیم بره تزریق کنه اقسانقاط بدنش رو ؟!!!   

جای خصوصی چیه مد شده؟؟؟؟ منظورت با سن هست دیگه وگرنه آلت زنانه رو نمیگی بزرگ کنه!!!!!!!

سینه باسن😐

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀