2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی خوبه منم باید همینقد کالری مصرف کنم اما اشتهاشو ندارم خیلی خوب غذا میخوردی من57وزنم با ...

نازگل جان گین آپ اصل بگیر بخور بخدا خیلی عالیه توی دیجی کالا نظراتو بخون همه تعریفشو دادن

مرسی عزیزم اسمشو شنیدم دوستم پودر جنسینگ خورد چاق شد من خوردم اثر نکرد اصن😥😥😁😁😁

ن توروخدا جینسینگ نخور

من حدودا 17 سالم بود ک میخوردم

بدن و صورتم داااغون جوش زد ک دیگ اصلا نمیتونستم با دوربین عادی گوشیم عکس بگیرم...مثانه‌م پر میشد ولی نمیومد😂...موهای بور چونه‌م سیاه شده بودن‌...بعدش این عوارضا رفت ولی هنوز جوش میزنم و جای جوشا مونده...

خلاصه ک نخور خدایی، افتضاحه این قرص

ن توروخدا جینسینگ نخور من حدودا 17 سالم بود ک میخوردم بدن و صورتم داااغون جوش زد ک دیگ اصلا نمیتون ...

نه خیلی کم خوردم

کلا دوس ندارم پودر وقرص بخورم

دوس دارم طبیعی اشتهام خوب بشه🥴🥴🥴

استارتر قد و وزنت چقدره؟

۱۶۱ و ۴۵

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
😂😂😂 همین شیرخشک رو بخور تپلییی میشی...من صورتم استخونی بود حالا پهن شده...ولی شکم اوردم ک راحت ا ...

ای جون پس بخرم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
آره هم کم قیمته...هم خوشمزس.. به هدفت هم میرسی فقط کنارش ورزش کن من صبح بعد صبحانه ی پیمانه میخورد ...

فدات