2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 74 پست
کاش من جای شما بودم.همش باید ورزش کنم😑اگه بعد ورزش یا بینش سیب زمینی بخوری راحت چاق میشی.برو باشگاه ...

اووف خسته شدم صبح پیاده روی غروب پیاده روی.کوفتم میشه اصلا غذااااا هااا

بودنش مثل معجزه بود.رفتنش تجربه.....
آره خیلی خوبه منم باید همینقد کالری مصرف کنم اما اشتهاشو ندارم خیلی خوب غذا میخوردی من57وزنم با ...

عزیزم ب مرور معدت گشاد میشه... من الان هر سه چهار ساعت ی بار شدیدا گرسنم میشه ضعف میکنم.. ولی چون نمیخام دیگ از ۶۵ بیشتر شم کمتر میخورم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی گلم🌹

خواهش میکنم 💛💛

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

سلام همگی

منم مث شما هر قرص و پودر و دارو گیاهی و‌‌‌.... بود میخوردم ولی هییییچ

تا دو ماه پیش وزنم حدودا 58 بود

شروع کردم ب خوردن شیرخشک و قرص گین آپ(عالیه هیچ ضرری نداره خیلیمم گرسنه نمیکنه فقط روزای اول خواب اوره)، یماه پیش وزن کردم شده بودم 62 

ولی شکم و پهلو اوردم...نمیدونم برا اینه ک ورزش رو ول کردم یا برا چربی شیرخشکه...ولی گونه و باسن اوردم ک میارزه

پیتزا درست کن با یه عالمه پنیر پیتزا و پر سس😋😋😋😋واییی دلم خاستش😅 بچه ها من چیکار کنم اشتهام کم ...

ای جون

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
[QUOTE=190569728]خودم دوسندارم  نامزدمم دوس نداره[/QUOTEحواست باشه ک باربی بمونی براش😍😍😍🤗🤗 ...

فدات

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
کاش من جای شما بودم.همش باید ورزش کنم😑اگه بعد ورزش یا بینش سیب زمینی بخوری راحت چاق میشی.برو باشگاه ...

فدات

عزیزم بالا نوشتم چیا میخوردم بخون

فدات

سلام همگی منم مث شما هر قرص و پودر و دارو گیاهی و‌‌‌.... بود میخوردم ولی هییییچ تا دو ماه پیش وزنم ...

جووون دلم خواست