bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 عنوان چاق شدن | مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 74 پست خانوما چی بخورم چاق شم کیا از قرص سپروهپتادین واسه چاقی نتیجه دیدن نگین عوارض داره که میدونم فقد بگین چند وقت خوردین چند کیلو چاق شدین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/02/24 | 17:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر______قوی عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 104 من میخوردم این قرصو البته با قطره گیاهی اشتها آور و اینا تو ماه چند کیلو چاق شدم اما بعدش ول کردم دوباره برگشتم اما الان از عطاری پودر گرفتم میخورم
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 نخوری برمیگرده.من تجربه ش دارم.زینک بخور اشتهات باز میشه و همزمان باهاش غذا پرکالری بخور.برا من خیلی ... مرسی عزیزم 😘 الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
mehraboun عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 323 من میخورم اینارو ولی اصن نمیدونم کجام میرن😐😐 ایخدااا کاش من میتونستم یبار بی خیال چربی کاذب بشینم عین چیبخورماااااا،خوشبحالت اخه بودنش مثل معجزه بود.رفتنش تجربه.....
آنااهیتا عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4169 لاغر هم خوب نیست شاید بهتر از چاقی باشه اما خوب هم نیست😥 سی و پنج رد کنی چاق میشی
زیباسایتت عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1769 من خوردم ایقد خوشکل ناناز شدم 😍نامزدم میگه لپات میبینم دیونه میشم دوس دارم گازت بزنم 😐بیشعور😂😂 ❤️
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 عزیزم فقط گوش کن من باداروهای عطاری چاق شدم برگشت بدرک صفرام پرسنگ پ عفونت ب معده شد و عمل کردم دراپ ... مرسی چشم فدات شم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
باربی72 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10619 من میخوردم این قرصو البته با قطره گیاهی اشتها آور و اینا تو ماه چند کیلو چاق شدم اما بعدش ول کردم د ... تورپخداتخور داقون میشیی بعدیسال تاپیک بالامو بخون فقط راه حلشم گفتم رنگ ولایتhaircolorist
mehraboun عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 323 خوشبحالت صد هزار گرم مخورم دریغ از یه گرم چاقی وای خدا باربی بمونین دیگه.... چاقی چیه اخه بودنش مثل معجزه بود.رفتنش تجربه.....
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 من دو روز خوردم حالم خیلییی بد شد اونم نصفشو خورده بودم... نخور انگار قلبم داشت از کار میفتاد ... ای وای الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
cuctos عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 2395 ایخدااا کاش من میتونستم یبار بی خیال چربی کاذب بشینم عین چیبخورماااااا،خوشبحالت اخه ولی ادمای تپلو دوسدارمممم
نازگل12345 عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 5648 سی و پنج رد کنی چاق میشی آرهاما دوس دارم الان چاقتر بشمقدم بلنده
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 من میخوردم این قرصو البته با قطره گیاهی اشتها آور و اینا تو ماه چند کیلو چاق شدم اما بعدش ول کردم د ... مرسی عزیزم چه پودری الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 من خوردم ایقد خوشکل ناناز شدم 😍نامزدم میگه لپات میبینم دیونه میشم دوس دارم گازت بزنم 😐بیشعور😂😂 ای جونم روزی چندتا و تا چند وقت و چند کیلو چاق شدی گلم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
باربی72 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10619 وای خدا باربی بمونین دیگه.... چاقی چیه اخه حرف مردم اذیت میکنه من الان باشربت رسوندم پنجاه هتم باید ۵۵برسم تاول کنموالاچاق میشیم هیچی نمیگه چ خوب شدی تالاغرمیشیم دهن همه بازمیشه رنگ ولایتhaircolorist