2777
2789
عنوان

از استرس نفسم بالا نمیاد

164 بازدید | 15 پست

توروخدا برام دعا کنید 

منتظره یه تماس کاریم که فوق العاده بهش نیاز دارم اخرین چشمه امیدم هست 

گفتن که هفته دیگه خبر میدم از اضطداب و استرس گلاب به روتون حالت تهوع دارم و اصلا نمیتونم چیزی بخورم 

ینی چی میشه؟

توروخدا برام دعا کنید 

هیچی نمیشه نگرانش نباش 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

برات حمد میخونم عزیزم هر چی خیره برات پیش بیاد 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا استرس داری . مثبت فکر کن .‌بگو میشه بگو زنگ‌میزنن . توکلت به خدا باشه ‌ با خدا حرف بزن .‌صلوات بفرست .‌خودتو مشغول کن ‌ و..... انشالله زنگ میزنند .‌استرس خوب نیست .‌اگر منفی فکر کنی و استرس و انرژی کم .‌برات بد میشه 

خب میخوام یه چیزه خوبی بشه و قبول بشم 😐

از کجا  معلوم صلاحت در قبول  شدنه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عزیزم چرا استرس داری . مثبت فکر کن .‌بگو میشه بگو زنگ‌میزنن . توکلت به خدا باشه ‌ با خدا حرف بزن .‌ص ...

بخدا همش به خودم‌امید میدم همش دعا میخونم 

باورت نمیشه از استرس ۴ و نیم صبح بیدار شدم دعای توسل خوندم 

ولی یه دلشوره ای ته دلم هست که مهار نمیشه 

درست میگی  ولی کاش اگه بصلاحم نباشه اصلا سرراهم قرار نمیگرفت و یا حداقل یکم میتونستم بیخیال با ...

من انقدر رفتم  و داغون و اخراج و....

بخدا همش به خودم‌امید میدم همش دعا میخونم  باورت نمیشه از استرس ۴ و نیم صبح بیدار شدم دعای توس ...

آخه عزیزم .‌میفهمم چه حسی داری .  نگران نباش برات دعا میکنم انشالله خبر خوب بشنوی و انشالله اون چیزی که از خدا میخوای روا بشه . صلوات بفرست و خودتو  سرگرم کن .و صبور باش . 

من انقدر رفتم  و داغون و اخراج و....

انشالله هرچی بصلاحه

سپردم به خودش من نه پارتی دارم نه پدری که پشتم بهش گرم باشه نه کس کاری که کاره ای باشن 

خودم هستمو خدام 

امیدم به خودشه که پارتیم بشه

آخه عزیزم .‌میفهمم چه حسی داری .  نگران نباش برات دعا میکنم انشالله خبر خوب بشنوی و انشالله اون ...

ممنونم عزیزم 

انشالله شماام به خواسته هات برسی منم برات صلوات میفرستم