ghormesabziiii مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2703 عنوان از استرس نفسم بالا نمیاد 164 بازدید | 15 پست توروخدا برام دعا کنید منتظره یه تماس کاریم که فوق العاده بهش نیاز دارم اخرین چشمه امیدم هست گفتن که هفته دیگه خبر میدم از اضطداب و استرس گلاب به روتون حالت تهوع دارم و اصلا نمیتونم چیزی بخورم ینی چی میشه؟توروخدا برام دعا کنید 1400/02/24 | 16:01 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 هیچی نمیشه نگرانش نباش کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
نااشناسس عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 4586 برات حمد میخونم عزیزم هر چی خیره برات پیش بیاد چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
ghormesabziiii مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2703 هیچی نمیشه نگرانش نباش خب میخوام یه چیزه خوبی بشه و قبول بشم 😐
ghormesabziiii مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2703 برات حمد میخونم عزیزم هر چی خیره برات پیش بیاد ممنون عزیزدلم
shaqayeqq2022 عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 2048 عزیزم چرا استرس داری . مثبت فکر کن .بگو میشه بگو زنگمیزنن . توکلت به خدا باشه با خدا حرف بزن .صلوات بفرست .خودتو مشغول کن و..... انشالله زنگ میزنند .استرس خوب نیست .اگر منفی فکر کنی و استرس و انرژی کم .برات بد میشه
7676asal عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1367 برات حمد و ایت الکرسی میخونم ایشالا موفق باشی🤲 برا ارامشم یه صلوات میفرستی🥺🙏
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 خب میخوام یه چیزه خوبی بشه و قبول بشم 😐 از کجا معلوم صلاحت در قبول شدنه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ghormesabziiii مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2703 عزیزم چرا استرس داری . مثبت فکر کن .بگو میشه بگو زنگمیزنن . توکلت به خدا باشه با خدا حرف بزن .ص ... بخدا همش به خودمامید میدم همش دعا میخونم باورت نمیشه از استرس ۴ و نیم صبح بیدار شدم دعای توسل خوندم ولی یه دلشوره ای ته دلم هست که مهار نمیشه
ghormesabziiii مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2703 از کجا معلوم صلاحت در قبول شدنه درست میگی ولی کاش اگه بصلاحم نباشه اصلا سرراهم قرار نمیگرفت و یا حداقل یکم میتونستم بیخیال باشم
ghormesabziiii مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2703 برات حمد و ایت الکرسی میخونم ایشالا موفق باشی🤲 ممنون عزیزم منم برات صلوات فرستادم
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 درست میگی ولی کاش اگه بصلاحم نباشه اصلا سرراهم قرار نمیگرفت و یا حداقل یکم میتونستم بیخیال با ... من انقدر رفتم و داغون و اخراج و.... کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
shaqayeqq2022 عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 2048 بخدا همش به خودمامید میدم همش دعا میخونم باورت نمیشه از استرس ۴ و نیم صبح بیدار شدم دعای توس ... آخه عزیزم .میفهمم چه حسی داری . نگران نباش برات دعا میکنم انشالله خبر خوب بشنوی و انشالله اون چیزی که از خدا میخوای روا بشه . صلوات بفرست و خودتو سرگرم کن .و صبور باش .
ghormesabziiii مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2703 من انقدر رفتم و داغون و اخراج و.... انشالله هرچی بصلاحهسپردم به خودش من نه پارتی دارم نه پدری که پشتم بهش گرم باشه نه کس کاری که کاره ای باشن خودم هستمو خدام امیدم به خودشه که پارتیم بشه
ghormesabziiii مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2703 آخه عزیزم .میفهمم چه حسی داری . نگران نباش برات دعا میکنم انشالله خبر خوب بشنوی و انشالله اون ... ممنونم عزیزم انشالله شماام به خواسته هات برسی منم برات صلوات میفرستم