2777
2789
عنوان

جاروبرقی...

4609 بازدید | 36 پست

سلام دوستان میخوام جاروبرقی برا جهازم بخرم،چه مارکی خوبه وازش راضی بودیدواز۲۴۰۰واتش بالاترباشه ورنگشم مشکی یانقره ای

ی مارک خوب که مشک عالی وظاهرش خوب باشه پیشنهادبدید،ممنونم😘😘

جارو بوش خوبه ینی؟؟عکسشو پست بعد میزارم

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بوش که عالیهه

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

من فیلیپس دارم بیش از حد راضیم

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

هیچ‌چیز جز بوش نخر گرون هست از چیزای دیگه بزن ولی حتما بوش بخر صدا نداره این خیلی خوبه وگرنه مکش ال‌جی هم فوق العاده س من دارم فقط پشیمونم چرا بوش نگرفتم که صدا نداشته باشه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
هیچ‌چیز جز بوش نخر گرون هست از چیزای دیگه بزن ولی حتما بوش بخر صدا نداره این خیلی خوبه وگرنه مکش ال‌ ...

غمم به گرونی نیس

من خیلی حساسم هروقت بخام ی چی بخرم صدجاتحقیق میکنم چون حیفه ادم این همه هزینه کنه بعد چیزی بخره که زود بخاد خراب بشه

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤