غمم به گرونی نیس من خیلی حساسم هروقت بخام ی چی بخرم صدجاتحقیق میکنم چون حیفه ادم این همه هزینه کنه ...
خداروشکر که دغدغه مالی نداری ❤️قطعا هیچ چیز بالاتر از بوش نی
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
کاربری پنجممه.شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀 ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
دغدغه مالی ک چرا،خب انچنان وضع مالیمون خوب نیس ولی من مجردم ازالان دارم خورد خورد اون چیزایی ک قدیمی ...
عزیزمممم خوشبخت ترین باشی
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
فیلیپس هم خیلی خوبه موقع خرید این طرف فیلیپس از طبقه بالا مغازش ائداخت پائین هیچیش نشد دراین حد سگ جوونه،ولی مدل 8گولد بوش رو مامانم داره رو فرش اصلا تکون نمیخوره بنده خدا دستش درد میگیره.