2777
2789
عنوان

جاروبرقی...

| مشاهده متن کامل بحث + 4612 بازدید | 36 پست
نمیدونم لوله اش معلوم نیست  خودم از این دارم

خودت این عکسو گرفتی؟؟

خوب ارزون هس تواین عکس،یه جاقیمت گرفتم۶۹۰۰

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فیلیپس دارم فراتر از عالیه قدرت مکش طراحی کیفیت اصلا نگم برات

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
غمم به گرونی نیس من خیلی حساسم هروقت بخام ی چی بخرم صدجاتحقیق میکنم چون حیفه ادم این همه هزینه کنه ...

خداروشکر که دغدغه مالی نداری ❤️قطعا هیچ چیز بالاتر از بوش نی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
خداروشکر که دغدغه مالی نداری ❤️قطعا هیچ چیز بالاتر از بوش نی 

دغدغه مالی ک چرا،خب انچنان وضع مالیمون خوب نیس ولی من مجردم ازالان دارم خورد خورد اون چیزایی ک قدیمی نمیشه رو بخرم براهمین اگه ی چی گرونم بخرم تامیاد جنس بهدی بخرم جاش پرمیشه ووقت دارم😀

مال من ال جی خیلیم راضیم

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
قیمتش چنده؟؟؟

نمیدونم والاهنو اقدام نکردم برم ازمغازابپرسم،اما یکی از اشناهامون لوازم میفروشه زده بود۶۹۰۰

دغدغه مالی ک چرا،خب انچنان وضع مالیمون خوب نیس ولی من مجردم ازالان دارم خورد خورد اون چیزایی ک قدیمی ...

عزیزمممم خوشبخت ترین باشی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

من بوش دارم این مدل عالی عالی برای5ساله پیشه

فیلیپس هم خیلی خوبه موقع خرید این طرف فیلیپس از طبقه بالا مغازش ائداخت پائین هیچیش نشد دراین حد سگ جوونه،ولی مدل 8گولد بوش رو مامانم داره رو فرش اصلا تکون نمیخوره بنده خدا دستش درد میگیره.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤