2821
2789

فیبروم دفع نمیشه،اگه کوچیک باشه مهم نیست ربطی به بارداری نداره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ۱۷میلی داشتم دوتا

خود بخود ازبین رفت

دکترم رفتم دارونداد

یسری ها گفتن نوره از بین میبره منم استفاده کردم حالا نمیدونم ازون شد یا نه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
فیبرومت خیلی کوچیه میتونی باهاش بار ار بشی من ۲ میلی داشتم باهاش باردار شدم مشکلی هم نبود بزرگش ایرا ...

جدی!!

دکترم گفت بزا دفع بشع بعد باردارشو ...خوب منم سنم بالا تاکی واستم دفع بشه ...نوع فیبرومت چی بود ؟

نوره چیه عزیزم؟ نوع فیبرومت چی بوده؟

نمیدونم دقیق یادم نیس

نوره یه پودره مثل موبر ولی بوی بدی داره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اره بچه دارم ، اصلا چرا فیبروم به وجود میاد؟ دکتر گفت یه فیبروم خیلی کوچیکه ،ولش کن ولی شش ماه یکبا ...

تونت سرچ میکردم دلیلش نامشخص اما ممکنه از تغییر هورمون، ژنتیک باشه 

منظورتون اینه بارداری؟

تونت سرچ میکردم دلیلش نامشخص اما ممکنه از تغییر هورمون، ژنتیک باشه  منظورتون اینه بارداری؟

نه یه بچه های نه ساله دارم ، منم می خوام بذار باردار شم ولی صبر کردم برای بعد از کرونا

جدی!! دکترم گفت بزا دفع بشع بعد باردارشو ...خوب منم سنم بالا تاکی واستم دفع بشه ...نوع فیبرومت چی ب ...

نوعشو نمیدونم ولی من با دومیلی باردارشدم توی بارداریمم هیچ مشکلی نبود دکتر گفت خیلی‌کوچیکه و ایرادی نداره بعد بارداری هم همون دومیلی مونده شما بهت دارو چی داده؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز