2777
2789
نوعشو نمیدونم ولی من با دومیلی باردارشدم توی بارداریمم هیچ مشکلی نبود دکتر گفت خیلی‌کوچیکه و ایرادی ...

هیچی فقط ازمایش سنو و تست هورمون و تیروئید نوشت ک منشاعشو پیداکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم دقیق یادم نیس نوره یه پودره مثل موبر ولی بوی بدی داره

مرمری جان بیشتر توضیح بده ، 

نوره رو به تمام بدنت میزدی یا فقط شکم و رحم،؟؟؟

چند بار استفاده کردی؟؟.

تورو خدا زود جواب بده

مرمری جان بیشتر توضیح بده ،  نوره رو به تمام بدنت میزدی یا فقط شکم و رحم،؟؟؟ چند بار استفاده ...

۳ماه

فقط شکم و رحم 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مرمری جون در هفته چند بار نوره به شکم و رحم میزدی؟؟؟؟؟

دقیق یادم نیس

هروقت موهای زائد درمیومد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
دقیق یادم نیس هروقت موهای زائد درمیومد

ممنون گلم

چندتا از تاپیکات خوندم فهمیدم پسرت دیابت نوع یک داره، 

خیلی سخته 

خواهر زاده منم توی سن پنج سالگی مبتلا به دیابت نوع یک شده(قندش ۶۰۰بود) وقتی فهمیدم قندش ۶۰۰ بوده گریه هام بند نمیومد ، خواهرم که داغون شد😞😞😞

ان شالله یه درمان قطعی واسه دیابت پیدا بشه ، 

ممنون گلم چندتا از تاپیکات خوندم فهمیدم پسرت دیابت نوع یک داره،  خیلی سخته  خواهر زا ...

پسرمن با چندماه رژیم سفت و سخت کنترل شد

خدا برای هیچکس نیاره

انشالله

سلام من فهمیدم که فیبروم رحمی دارم. اندازه‌اش ۹سانت بود. چهار ماه بعد عمل جراحی داشتم برای برداشتن فیبروم  پیش دکترای زیادی برای مشاوره رفتم. نگران نباش . من پیش دکتر مائده یوسفی جراحی داشتم و خیلی راضی بودم ازشون

من شنیدم بارداری خودش هم میتونه برای رفع فیبروم تاثیر مثبت داشته باشه
البته حتما باید زیر نظر دکتر زنان با تجربه و متخصص باشی. خودم دکتر فاطمه ارشادی رو پیشنهاد میکنم بهت خواستی یه مشاوره بگیر