2821
2789
عنوان

ی سوال دارم

112 بازدید | 21 پست

سلام من قبلا تو تایپیک ها دیدم ک یکی میگفت  جو دم کنی چاق میشی و..دقیق یادم  نیس کاربری رو ولی خواستم بدونم کسی بوده مصرف کرده باشه و تتیحه دیده باشه و اینکه  جوپرک هم میشه من ۴۹ وزنمه ۱۶۰ قد

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

قرص مخمر آبجو از داروخونه بگیر خوبه اونم 

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
قرص مخمر آبجو از داروخونه بگیر خوبه اونم 

نیس من گشتم دارخونه ها رو نداشتن 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم قدو وزن تو رودارم بیشتر بفکر قدمم تا لاغری دلم میخاد بلند تر شم تو دلت نمیخاد؟ 

من ریزه ام هستم😔

وزنت ک خوبه منم ۱۶۱ وزنم ۴۷ اصلا هم دلم نمی‌خواد چاق بشم برو باشگاه فرم بگیره بدنت

ورزشم میکنم خیلی ریز   بنظر  میام این باعث  میشه لاغرم  باشم 

یونجه خوبه . بزن اینترنت اگه فک میکنی دارم مسخره میکنم . که مطمئن شی 

عرق یونجه  خوردم مقطعی بود

😐 والا من اینطور فکر نمیکنم ک ریز بنظر میام بنظرم قدمون عادی هست نه بلندیم ن کوتاه

اره از قدم راضی  ام میگم استخوان  بندی ام ریزه 

فقط قرص نخور،ممکنه چاق بشی اما مشکلات دیگه پیدا میکنی،پیشنهادم اینه اول یه ازمایش خون چکاب کامل برو ببین مشکلی نداشته باشی،بعد با رژیم غذایی شروع کن،منم استعداد چاقی ندارم ولی یه مدت ذهنمو اروم کردم،شروع کردم غذا خوردن قرص ب کمپلکسم میخوردم،البته ویتامینه ضرر نداره،اشتهام زیاد میشد

عکس میدی؟ من الان نمیدونم درشته استخون بندیم یا ریز😐

من مچ دستم ۱۴ بود دکترمیگف ریزی 

فقط قرص نخور،ممکنه چاق بشی اما مشکلات دیگه پیدا میکنی،پیشنهادم اینه اول یه ازمایش خون چکاب کامل برو ...

اآزمایش دادم مشکلی نداشتم من چاق میشم ولی تغذیه  ام اگه  خوب نباشه لاغر  میشم سریع استرسی هم هستم  مثلا ی سال پیش ۶۰ -59 بودم کم کم اومدم  پایین