2777
2789
عنوان

کرونا مادرم تو رو خدا بیاید

137 بازدید | 8 پست

مادرم از ده روز پیش بدن درد و دل و لرز داشت که رفته سی تی داده گفتن کروناست از دیشب خس خس سینه و تنگی نفس داشت که رفته بیمارستان اکسیژن گذاشتن و سرم وصل کرده الان اومده خونه ولی بهتره ولی خودش استرس داره و ماهم خیلی استرس داریم چیکار کنیم بنظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلن استرس وارد نکنید فقط بهش آب هویج و گرمی و دمنوش های گیاهی بدید 

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست

اطراف ما 100تا بیشتر گرفتن که میشناختم بعضیاشون بستری شدن وشرایطشون وخیم بود ولی شکر خدا همشون خوب شدن بگو ترس نداره همون سرناخوردگیه ولی چون اسمش فرق داره میترسن که واقعا اشتباهه بهش داروی امامکاظم بدین

جان مادرجانِ جانِ مادردلبندم,نمیدانی درون سینه ام چه آتشی برپاست,به کدامین حکم من درون آتشی سوزنده افتادم.حال من با دیدن دانه های اشکت که روی گونه های سرخت می لغزد به جنون میرسد.نکند گریه کنی زندگیه من.الان 7سال هست که دیدن روی ماهت ارزوی شبانه روزم شده میدانم دور از من حال تو پریشان است و بدان حال من هم خراب .....انگار از درون سینه ام جگرم را، تکه وجودم را برده اند ..بیا جان مادر بگذار دل سیر در آغوش بگیرمت بدون هیچ ترسی از اینکه مبادا به من پشت کنی ومرا نخواهی ومن  بترسم از گذشته ام جانکم ، عمر مادر همیشه بخند غمگین نباش .اروزیم همیشه خندیدن توست.کاش بگذرد این روزهای تلخ ، زودتر برسد روزی که تا ابد بدون کوچکترین غمی کنارم روچشمانم باشی نازنین پسرکم دلتنگی تاب وتوانم رابریده وراهی ندارم جز انتظار .کاش زنده بمانم وخوشبختیت را ببینم ونگاه پر از شوقت را تماشاگر باشم ...کاش🙏😢

یه کاری کنید استرس نداشته باشه استرس بدترش میکنه نگران نباش پدر مادر من و مادر زند  اداشم هم گرفتن خیلی ترسیدیم ولی خوب شدن انشاله زودتر خوب میشه 

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه

شیر بادوم خ خوبه

1 دونه سیب رنده کن با ی قاشق عسل با گلاب هر روز دکتر گفت

اش پیاز چند تا پیاز گنده رو خورد کن واش کن اخرش میکش کن همرو ک نبینین چی ب چیه بخورید خ خوبه

اب هویج عالیه

ما هم تو ی شب خونه پدر شوهرم نزدبک 40 نفر دو روزه مریض شدیم متاسفانه....اینایی ک گفتم خ خوبه

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

فیلم کمدی بذار

از داروهایی که به اسم معصومین باب شده دوری کنین

اون غذا ها و ویتامین های لازم رو که دیگه همه بلدن بدید هر روز، واسه همه خونواده (خصوصا سی و زینک) 

هوای آزاد

+دلخوشی

همین 

اصلا استرس نداشته باشین عزیزم.تا میتونید مایعات بخورید.داروهای گیاهی مثل آویشن و...دم کنید بدید بخورن.هویج هم اصلا فراموش نشه تا میتونه بخوره چون ویتامین c داره.قرص جوشان هم حتما بدید بخورن

خدایا تنها امیدم تویی نا امیدم نکن....😔.                             لطفاً برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین🙏.                        درخواست دوستی قبول نمیکنم🙏❤️