2777
2789
عنوان

پدرشوهر

264 بازدید | 19 پست

خانوما پدرشوهرم خیلی خیلی ادم خوبی هست و من خیلی دوستش دارم وهرگز ازش بدی ندیدم یکماه پیش ایشون کرونا گرفت وتا حد مرگ رفت خداروشکر الان حالش بهبود پیداکرده و از قرنطینه هم خارج شده ولی خیلی خیلی ضعیف شده طوری که حتی تا حیاط هم به زور میاد حالا جدا از اینا لجباز شده هر روز صبح زنگ میزنه وبه شوهرم میگه بیا خونه ما و یبار میگه منو بیرون ببر حال و هوام عوض بشه یبار میگه منو ببر ارایشگاه و...خلاصه واسه همه روزا یه بهونه داره راستش از این وضعیت ناراحتم شوهرم صبا پیش پدرش و بعد ظهر ها سر کار هست فقط شبا میبینمش...میگم نرو میگه بابام ممکنه استرس بگیره پس بیفته..من از این وضعیت ناراحتم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پدرشه عزیزم

الان کاری نکنه چندسال دیگه حسرتش به دلش میمونه

مطمئن باش خدایی نکرده پدر یا مادر خودتونم بود همین کارو میکردین

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
پدرشه عزیزم الان کاری نکنه چندسال دیگه حسرتش به دلش میمونه مطمئن باش خدایی نکرده پدر یا مادر خودتو ...

خیلی وقتا طرز فکر منم اینطوره

اما همیشه گوشه ذهنم اینه که اومدیم اون لحظه من بودم اونی که مرد 

همین حسرت درمورد من قرار نیست باشه؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

حالا یه مدت صبر کن حالش که جااومد خودش کاراشو میکنه دیگه هرروز به همسرت کار نمیده

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
حالا یه مدت صبر کن حالش که جااومد خودش کاراشو میکنه دیگه هرروز به همسرت کار نمیده

الان یکماه هست وضع خونه ام بهم ریخته شده شوهرم نه وقت خرید داره نه وقت برای بچه ها ...همش غیب میشه میره اونجا...خدا همه مریضا رو شفا بده

الان یکماه هست وضع خونه ام بهم ریخته شده شوهرم نه وقت خرید داره نه وقت برای بچه ها ...همش غیب میشه م ...

انشالله اون بنده خدا به زودی سرپا بشه ولی خب باید مراقب بود که عادت نشه این موضوع

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
الان یکماه هست وضع خونه ام بهم ریخته شده شوهرم نه وقت خرید داره نه وقت برای بچه ها ...همش غیب میشه م ...

کم کم مثلا کاری بهش گفتن زنگ بزنه به برادر کوچکترش بگه امروز کار دارم شمابرو اینجوری تقسیم کار میکنه و بقیه هم مسیولیت دارن