سلام دوستان کسی هست تجربه رانندگی با سمند رو داشته باشه قبلا دو سه بار با پراید اونم جاهای نسبتا خلوت رانندگی کردم الان سمند خریدیم شوهرم دستم نمیده میگه تیزه نمیتونی کلا اعتماد به نفسمو گرفته خیلی میترسم به راهنماییتون نیاز دارم اگه نجربه ای دارین بگبن
راس میگ من باسمندبابامذیادگرفتم الان پرایده اولاش یجوریود ولی توک با پرایدیادگرفتی سمند نمیتونی تسلط بالامیخاد الان من خودم سختم شده چندساله توسمندنشستم
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=190510192]مونده ب تسبط بنظرم و اینک اول یکم راه های نزدیک وخلوت بشینی بعد دورتربری ک تسلطت کاملتربشه[/Qمیشه یه ذره راهنمایی کنی تیزه یعنی چی خب اوم گاز کمتر میده یافرمون کمتر میپیچونه دیگه چه سختیای داره