2777
2789
عنوان

رانندگی با سمند

296 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی هست تجربه رانندگی با سمند رو  داشته باشه قبلا دو سه بار با پراید اونم جاهای نسبتا خلوت رانندگی کردم الان سمند خریدیم شوهرم دستم نمیده میگه تیزه نمیتونی کلا اعتماد به نفسمو گرفته خیلی میترسم به راهنماییتون نیاز دارم اگه نجربه ای دارین بگبن

راس میگ من باسمندبابامذیادگرفتم الان پرایده اولاش یجوریود ولی توک با پرایدیادگرفتی سمند نمیتونی تسلط بالامیخاد الان من خودم سختم شده چندساله توسمندنشستم

رنگ ولایتhaircolorist

فک کنم الکی گفته بترسی ماشین و ازش نگیری 😂😁

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=190510192]مونده ب تسبط بنظرم و اینک اول یکم راه های نزدیک وخلوت بشینی بعد دورتربری ک تسلطت کاملتربشه[/Qمیشه یه ذره راهنمایی کنی تیزه یعنی چی خب اوم گاز کمتر میده یافرمون کمتر میپیچونه دیگه چه سختیای داره

[QUOTE=190510192]مونده ب تسبط بنظرم و اینک اول یکم راه های نزدیک وخلوت بشینی بعد دورتربری ک تسلطت کا ...

ن ازهرلحاظ عالیه ولیذماشین سنگینیه متل پراید تندو تیز نیس تسلطت کمترمیشه دیدت کمتره ماشین بزرگتره تسلطت کمترمیشهذمن الان چندپقتع پرایدشوهرمومیگیرم فکرمیکنم دیگ باسمند بابام نمیتونم بااینک از۱۵سالگیم باسمند یادگرقتم و نشستم خیلیاباسمندسختشونه

رنگ ولایتhaircolorist
ن ازهرلحاظ عالیه ولیذماشین سنگینیه متل پراید تندو تیز نیس تسلطت کمترمیشه دیدت کمتره ماشین بزرگتره تس ...

ممنون کاش اموزشگاها سمند داشتن یکی دو جلسه تمرین مبکردم 

ممنون کاش اموزشگاها سمند داشتن یکی دو جلسه تمرین مبکردم 

شوهرتوراضیدکن برو باهاش جای خلوتذو کوچه پهن باخودش دوسه باربشین و یکمی ام تردد باشه بهتر تا تسلط پیداکنی

والا من الان چندساله تک و توک میشینم توماشین پارک دوبلویادم رفته

رنگ ولایتhaircolorist
شوهرتوراضیدکن برو باهاش جای خلوتذو کوچه پهن باخودش دوسه باربشین و یکمی ام تردد باشه بهتر تا تسلط پید ...

نه با شوهرم که اصلا نمیهام بشینم از بس اعتماد به نفسو میگیره هنوز تنها بشینم بهتره 

نه با شوهرم که اصلا نمیهام بشینم از بس اعتماد به نفسو میگیره هنوز تنها بشینم بهتره 

منم اصااباشوهرم نمیشینم عصبیم میکنه حواسموپرت میکنه خودم مواطبم هی میگه وای یواش وای دنده کم کن سرعت کم کن

اصلاباهاش نمیشینم یبارنشستم

رنگ ولایتhaircolorist