2777
2789
عنوان

معصومه ۲۷۱

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست
اذیت نه ولی واقعا خیلی تکرار میکردن تاپیکاشونو. نزدیک به بیست بار فقط تاپیک اینجوری در فلان کشور&nbs ...

چی بگم عزیزم اونم قصدش خیر بود 🌷

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان پس توهین خوبه به بقیه... فقط به شما توهین بشه بده؟ 

با هزکسی باید مثل‌خودش برخورد کرد

وقتی‌اون به ما مانتوییا بزچسب هرزه و خراب و جهنمی میزنه پس حقشه بهش توهین شه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
یه بار یکی از تاپیکای منو بدون اجازم به روز رسانی کرده بود....ناراحت شدم

متوجه نشدم به روز رسانی چجوری یعنی؟ 

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
اهان ممنون

🌷🌷

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چی بگم عزیزم اونم قصدش خیر بود 🌷

صد در صد. من توهین یا چیزی ندیدم فقط تکرارشون اذیت میکرد به خودشونم گفتم غیبت محسوب نمیشه انشالله که مشکلی پیش نبومده براشون خودشون لغو کاربری کردن سایت که ارث پدرم نیست😀

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
با هزکسی باید مثل‌خودش برخورد کرد وقتی‌اون به ما مانتوییا بزچسب هرزه و خراب و جهنمی میزنه پس حقشه ب ...

من همچین چیزی ازش ندیدماااااا!!!!هیچوقت توهین نکرد.من ۴ ساله تو سایتم.۳ سال هم هست باهاش دوستم.گاهی تاپیکهاشو دنبال میکردم.تو خصوصی درددل میکردیم.تو تاپیکها میدیدمش.هیچوقت ازش حتی یک کلمه ی منفی یا توهین آمیز ندیدم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اذیت نه ولی واقعا خیلی تکرار میکردن تاپیکاشونو. نزدیک به بیست بار فقط تاپیک اینجوری در فلان کشور&nbs ...

خب اون کار و میکردن تا مطلبی ک بنظرشون مهم بودو تعداد افراد بیشتری ببینن تو سایت 

من خودم بارها برای خانمای باردار مطلب کلیدی پزشکی گذاشتم ولی ن بازدید زیاد خورده ن لایک دوست دارم واقعا تعداد بیشتری ببینن بولد بشه شاید ب کار یکی اومد

There is GOD💚💚💚   ..                                               
با هزکسی باید مثل‌خودش برخورد کرد وقتی‌اون به ما مانتوییا بزچسب هرزه و خراب و جهنمی میزنه پس حقشه ب ...

من ندیدم اینجور گفته باشه چرا اینجور میگین پشت سرش🤔کاربر خوبی بود و اینجور نمی‌گفت. 

حالا اگه برداشت شما اینجور بود که یچیز دیگه ست 

صد در صد. من توهین یا چیزی ندیدم فقط تکرارشون اذیت میکرد به خودشونم گفتم غیبت محسوب نمیشه انشالله که ...

🌷🌷☺️

دست کاربرا درد نکنه دمشون گرم

تو ی تاپیکی چند مین قبل ی کاربری گفت چرا اینقد تاپیکای منفی میزنید کلا با این اتفاق تو سایت مشکل داشت شما کامنت گذاشتی گفتی نی نی سایت نیا 

ارجاع میدمت ب حرف خودت😉

There is GOD💚💚💚   ..                                               

بیار جایی ک ب یکی گفته هرزه اونوقت حرفت و قبول میکنم 

عمرا همچین چیزی گفته باشه دروغ نگو

There is GOD💚💚💚   ..                                               
تو ی تاپیکی چند مین قبل ی کاربری گفت چرا اینقد تاپیکای منفی میزنید کلا با این اتفاق تو سایت مشکل داش ...

من مشکلی با سایت ندارم که نیام

هزکی مشکل داره نیاد

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍