2777
2789
عنوان

معصومه ۲۷۱

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست
کی بوده اصلا

نمیدونم هی درخواست دوستی میداد میگفت کارت دارم😑🤨

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیست ولی فکر کنم با یه کاربری دیگه اومده بود.اومد تو تاپیکم حرفای معصومه رو زد.گفتم به جان خودم تو معصومه ای دیگه جواب نداد😅 

اسمش یادم رفته چی بود.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
دائم به مانتوییا و بی حجابا توهین میکرد فک‌میکرد خداس

ن من تاپیکاشو دنبال میکردم هیچوقت اینی ک میگی نبوده 

تو پستایی ام ک میذاشت اتفاقا برعکس همیشه کاربرا بهش بی احترامی میکردن

There is GOD💚💚💚   ..                                               
کی بود ایشون؟تادیکاش مگه درمورد چی بودن؟

یه خانم مذهبی، تاپیکای مذهبی که قطعا خیلیا تو سایت بخاطر امضاش و تاپیکای مذهبی باهاش لج بودن

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
نمیدونم هی درخواست دوستی میداد میگفت کارت دارم😑🤨

اون که میگفت چادریابیان خوب بودکه

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
تو نی نی سایت هر چی کاربر خوبه خروج میزنه 

آره 💔

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
معلومه خیلی اذیتتون می‌کرد تاپیکاش😉

اذیت نه ولی واقعا خیلی تکرار میکردن تاپیکاشونو. نزدیک به بیست بار فقط تاپیک اینجوری در فلان کشور  از گناه دوری میکردو من دیدم این فقط یکیش بود. روشهای امر به معروفشون دافعه داشت تا جاذبه

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
ن من تاپیکاشو دنبال میکردم هیچوقت اینی ک میگی نبوده  تو پستایی ام ک میذاشت اتفاقا برعکس همیشه ...

دست کاربرا درد نکنه دمشون گرم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
ن من تاپیکاشو دنبال میکردم هیچوقت اینی ک میگی نبوده  تو پستایی ام ک میذاشت اتفاقا برعکس همیشه ...

👌

دائم به مانتوییا و بی حجابا توهین میکرد فک‌میکرد خداس

کی توهین کرد عزیزم؟خیلی هم مهربون بود.من دوسش داشتم.فقط خیلی اصرار داشت مانتویی ها رو چادری کنه😁ولی توهینی نکرد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
دست کاربرا درد نکنه دمشون گرم

آهان پس توهین خوبه به بقیه... فقط به شما توهین بشه بده؟ 

اذیت نه ولی واقعا خیلی تکرار میکردن تاپیکاشونو. نزدیک به بیست بار فقط تاپیک اینجوری در فلان کشور&nbs ...

یه بار یکی از تاپیکای منو بدون اجازم به روز رسانی کرده بود....ناراحت شدم

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤