تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
یه خانم مذهبی، تاپیکای مذهبی که قطعا خیلیا تو سایت بخاطر امضاش و تاپیکای مذهبی باهاش لج بودن
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اذیت نه ولی واقعا خیلی تکرار میکردن تاپیکاشونو. نزدیک به بیست بار فقط تاپیک اینجوری در فلان کشور از گناه دوری میکردو من دیدم این فقط یکیش بود. روشهای امر به معروفشون دافعه داشت تا جاذبه
از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
ن من تاپیکاشو دنبال میکردم هیچوقت اینی ک میگی نبوده تو پستایی ام ک میذاشت اتفاقا برعکس همیشه ...
👌
آهان پس توهین خوبه به بقیه... فقط به شما توهین بشه بده؟
اذیت نه ولی واقعا خیلی تکرار میکردن تاپیکاشونو. نزدیک به بیست بار فقط تاپیک اینجوری در فلان کشور&nbs ...
یه بار یکی از تاپیکای منو بدون اجازم به روز رسانی کرده بود....ناراحت شدم