تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
اذیت نه ولی واقعا خیلی تکرار میکردن تاپیکاشونو. نزدیک به بیست بار فقط تاپیک اینجوری در فلان کشور&nbs ...
چی بگم عزیزم اونم قصدش خیر بود 🌷
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه بار یکی از تاپیکای منو بدون اجازم به روز رسانی کرده بود....ناراحت شدم
متوجه نشدم به روز رسانی چجوری یعنی؟
از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
صد در صد. من توهین یا چیزی ندیدم فقط تکرارشون اذیت میکرد به خودشونم گفتم غیبت محسوب نمیشه انشالله که مشکلی پیش نبومده براشون خودشون لغو کاربری کردن سایت که ارث پدرم نیست😀
از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
با هزکسی باید مثلخودش برخورد کرد وقتیاون به ما مانتوییا بزچسب هرزه و خراب و جهنمی میزنه پس حقشه ب ...
من همچین چیزی ازش ندیدماااااا!!!!هیچوقت توهین نکرد.من ۴ ساله تو سایتم.۳ سال هم هست باهاش دوستم.گاهی تاپیکهاشو دنبال میکردم.تو خصوصی درددل میکردیم.تو تاپیکها میدیدمش.هیچوقت ازش حتی یک کلمه ی منفی یا توهین آمیز ندیدم.
اذیت نه ولی واقعا خیلی تکرار میکردن تاپیکاشونو. نزدیک به بیست بار فقط تاپیک اینجوری در فلان کشور&nbs ...
خب اون کار و میکردن تا مطلبی ک بنظرشون مهم بودو تعداد افراد بیشتری ببینن تو سایت
من خودم بارها برای خانمای باردار مطلب کلیدی پزشکی گذاشتم ولی ن بازدید زیاد خورده ن لایک دوست دارم واقعا تعداد بیشتری ببینن بولد بشه شاید ب کار یکی اومد
با هزکسی باید مثلخودش برخورد کرد وقتیاون به ما مانتوییا بزچسب هرزه و خراب و جهنمی میزنه پس حقشه ب ...
من ندیدم اینجور گفته باشه چرا اینجور میگین پشت سرش🤔کاربر خوبی بود و اینجور نمیگفت.
حالا اگه برداشت شما اینجور بود که یچیز دیگه ست
صد در صد. من توهین یا چیزی ندیدم فقط تکرارشون اذیت میکرد به خودشونم گفتم غیبت محسوب نمیشه انشالله که ...
🌷🌷☺️