2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای شپش،تورو‌خدا ریشه کن کنین بخدا ما آرایشگرا گناه داریم ،،،عزیزم موهاتو کوتاه کوتاه کن،داروی شپش از داروخونه بگیر شونه مخصوص تخم شپش هم بگیر ،بعد از حموم آب اسپند جوشیده شده رو‌بریز رو موهات و بدنت دیگه هم نشور،هر روز برو‌حموم‌،دو سه بار در هفته هم اسپند رو انجام بده،لباسهای زیرتو کامل دور بنداز ،تا جایی میتونی ملحفه و لباساتو عوض کن 

فقط چاره اش نرم کننده لطیفه ای منم از دوستای نی نی سایت یاد گرفتم عالیییییییییی بود

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست

دختر من سه سال بود تو موهاش شپش و رشک داشت من هر کاری هم کردم که از بین بره ولی نشد که نشد که نشد.

اخر سر با معرفی یکی از دوستام دخترم رو بردم یکجا و برام موهاش رو پاکسازی کردن و خدا رو شکر که تا الان که نزدیک یک ساله هنوزم نه ی دونه رشک یا شپش رو موهاش ندیدم من ادرس اینستاشونو میدم خدت برو ازشون نوبت بگیر ی سر برو پیش شون کارشون عالیه 

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp