2777
2789
عنوان

کیست رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورت بگردم اون نشونه اینه که تا حالا رابطه نداشتی .

بعد یه مدت که رابطه جنسی داشته باشی اون میره تو .

چیز بدی نیست عزیزم اتفاقا خیلی‌چیز خوبیه یکی از نشونه های باکرگیه

شایدم الکی حساسی و یه جوشه. منم یه بار یه همچین جایی بدترش 😂جوش زد همینجوری که نمی سوخت و قرمز و ای ...

نه جوش نیست این فقط ی برجستگی ن قرمزه ن درد داره انگار که مثلا هست ی جاییتون ضربه میخوره باد میکنه همونطوره

دورت بگردم اون نشونه اینه که تا حالا رابطه نداشتی . بعد یه مدت که رابطه جنسی داشته باشی اون میره تو ...

🙄😐

محکم و سرشار از انرژی و احساساتم✨عاشقی کردن و عاشق بودن و خیلی دوس دارم❤️🌿🌸اما لبریز از بغض و حرفای نا گفتم از دنیایی که خیلی زود بهم نشون داد چه قدر میتونه بی رحم باشه 💔 و انسانیت تا کجا میتونه ویرون و نیست بشه 😔💔اما من بازم با قدرت زندگیمو عاشقانه و محکم "زندگی" میکنم🍀🙃زندگی، دوست دارم❤️خدایا دوست دارم❤️که بهم اجازه می دید تا وقتی که نفس میکشم عاشق زیبایی ها و شگفتی های جهانت باشم و لذت ببرم و حتی مرسی بابت سختی های جهانت که منو شکوفا و سبز و قوی تر از همیشه میکنه. ❤️✋🍃🙂

منم اینو داشتم.

نه درد داره نه چیزی 

رفتم دکتر برای سلامتی بکارت ، گفت پردت ک سالمه ، بعد دست زد به همونی ک شبیه کیسته یه جوری شدم ، گفت خوب اینم ک سالمه .پرده بکارتش سالمه

اخه ربطش چیه

هیچ ربطی نداره عزیزم.به این حرفا گوش نکن. شما حتما برو دکتر 

محکم و سرشار از انرژی و احساساتم✨عاشقی کردن و عاشق بودن و خیلی دوس دارم❤️🌿🌸اما لبریز از بغض و حرفای نا گفتم از دنیایی که خیلی زود بهم نشون داد چه قدر میتونه بی رحم باشه 💔 و انسانیت تا کجا میتونه ویرون و نیست بشه 😔💔اما من بازم با قدرت زندگیمو عاشقانه و محکم "زندگی" میکنم🍀🙃زندگی، دوست دارم❤️خدایا دوست دارم❤️که بهم اجازه می دید تا وقتی که نفس میکشم عاشق زیبایی ها و شگفتی های جهانت باشم و لذت ببرم و حتی مرسی بابت سختی های جهانت که منو شکوفا و سبز و قوی تر از همیشه میکنه. ❤️✋🍃🙂