2777
2789
عنوان

کیست رحم

322 بازدید | 31 پست

خانوما من دختر مجردم الان ی ماه بیشتره دهانه واژنم ی چیز برجستگی زیر پوستی فقط موقع لمس کردن حس میشه نه قرمزه ن درد داره ن خارش هیچی اما برام عجیبه خیلیییی هم جای حساسیه میترسم کیست باشه کسی تجزبه داشته ؟ شنبه نوبت دکتر زنان میگیرم

مجردی نمیتونی اچ پی وی و اینا باشه چیز خاصی نیس نگران نباش

محکم و سرشار از انرژی و احساساتم✨عاشقی کردن و عاشق بودن و خیلی دوس دارم❤️🌿🌸اما لبریز از بغض و حرفای نا گفتم از دنیایی که خیلی زود بهم نشون داد چه قدر میتونه بی رحم باشه 💔 و انسانیت تا کجا میتونه ویرون و نیست بشه 😔💔اما من بازم با قدرت زندگیمو عاشقانه و محکم "زندگی" میکنم🍀🙃زندگی، دوست دارم❤️خدایا دوست دارم❤️که بهم اجازه می دید تا وقتی که نفس میکشم عاشق زیبایی ها و شگفتی های جهانت باشم و لذت ببرم و حتی مرسی بابت سختی های جهانت که منو شکوفا و سبز و قوی تر از همیشه میکنه. ❤️✋🍃🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم الکی حساسی و یه جوشه. منم یه بار یه همچین جایی بدترش 😂جوش زد همینجوری که نمی سوخت و قرمز و اینا نبود ولی می نشستم درد می‌گرفت 😅

محکم و سرشار از انرژی و احساساتم✨عاشقی کردن و عاشق بودن و خیلی دوس دارم❤️🌿🌸اما لبریز از بغض و حرفای نا گفتم از دنیایی که خیلی زود بهم نشون داد چه قدر میتونه بی رحم باشه 💔 و انسانیت تا کجا میتونه ویرون و نیست بشه 😔💔اما من بازم با قدرت زندگیمو عاشقانه و محکم "زندگی" میکنم🍀🙃زندگی، دوست دارم❤️خدایا دوست دارم❤️که بهم اجازه می دید تا وقتی که نفس میکشم عاشق زیبایی ها و شگفتی های جهانت باشم و لذت ببرم و حتی مرسی بابت سختی های جهانت که منو شکوفا و سبز و قوی تر از همیشه میکنه. ❤️✋🍃🙂
Hpvفقط راهه انتقالش رابطه جنسی نیس

آخرش باید یه رابطه ای باشه. مثلا من شنیدم رابطه ای که حتی اگه دخول نباشه ولی از روی پوست منتقل بشه. متوجه هستید منظورم چیه دیگه 

اونو نمیگن کیست عزیزم ،کیست داخله این ممکنه زگیل یا دونه باشه حتمااااا برو دکتر تا چک کنه

نه زگیل نیست تو نت سرچ کردم میگه کیست سبابه ممکنه باشه مشخصاتش همونه