2777
2789
عنوان

کیا اینجا دوست پیداکردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 206 پست
😒😒😒😒😒من کو

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازد 

داشتم یکی یکی هنوز تگ میکردم تو هم تگ میکردم عزیزم 😘😍

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره عزیزم    همونم    راستی  ب آرزوم رسیدم استخدامی قبول شدم 😍

والا؟؟

خداروشکررررر🥰🥰🥰😍😍😍

خیییلی خوشحال شدم..عزیز دلم..ایشالا زندگیتون پراز ارامش ورزق الهی باشه🌹💋

راستی منم اون موقع ها ک بهت همینجا پیام دادم

مجرد بودم الان نامزدی ام یه چیزی درحدمعجزه🥰😁

خداروشکررر واقعا 😌

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازد  داشتم یکی یکی هنوز تگ میکردم تو هم تگ میکردم عزیزم 😘😍

صفحه اول نبودم😒😒😒

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
😍😍😍😍😍😍😍😍😍 بشمار ببین نه تاست رو اعداد فرد میریم😂😂😂

عه رو اعدا  فرد میریم؟😍

اره 9 تاس😍

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
منم دارم  @نفس_آقام     همین یکیو دارم همشهریمه عاشقشم تقریبا مثل خواهیم😍

دورت بگردم آبجی گلم😍😍❤❤

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
شرمنده حلالم کن عزیزم الان جبران میکنم برات 😁🌹❤️😘

زود جبران کن😒

😞💔

عه رو اعدا  فرد میریم؟😍 اره 9 تاس😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بیا خستگی تو در کن

تعطیل🚫                                                                                 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز