2777
2789
عنوان

بحثم با همسر

236 بازدید | 20 پست

چند ماهه بیکاره خرجمونو بابام میده حالا بجا اینکه در به در بره دنبال کار دیروز از ساعت دو ظهر رفته پیش رفیقاش تا نه شب 

اومده خوابیده تا نه صبح کااار هر روزشه 

دیشب تا صبح فقط زار میزدم از بی عرضگیش از اینکه پول یه ویزیت ندارم به خاطر عفونتم برم دکتر  هر چی داشتیم و نداشتیم پدرش کوفت کرد هشتاد تمن خونه شصت تمن پول پس انداز بیست سی تمنم ماشینمون تا هم سر کار بود سر ماه زنگ میزد پول میخاست 

حالا بابام بهشون گفت پول بچه ها رو بده دستشون تنگه اونام با پدرم بحث کردن ما هم قهر کردیم  

منم امروز بهش گفتم دوس دارم بریم بیرون گفت با کدوم پول 

با گریه اروم گفتم پول میخوام هیچی تو خونه نداریم هیچی برا بچه نگرفتم خودم لباس تو خونه ندارم بپوشم 

خندید گفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقصیر خودته نشستی تو خونه از بابات پول میگیری میریزی تو شکم اون پاشو برو خونه پدرت تا تکلیفت معلوم شه الا اگه قرار بوده زندگیتونو پدرت خرج بده چرا شوهر کردی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

واقعا هدفتون از ازدواج با این شرایط چیه

مردا رو بشناسید تو رو خدا بخدا از همون اول همه چیز مشخصه

مردی که نره پول بیاره توی زندگی زن و بچش که مرد نیست

خودتون نمیتونید کار کنید؟اونم ولی باید مجبورش کنید در هر حال

تقصیرخودتونه نبایدوقتی همسرتون سرکارنمیره عوض اینکه نزاری کسی چیزی بهتون بدع تا خودش ببینه نه چیزی برای خوردن دارین نه پولی ب غیرتشون بربخوره میرین سمت پدربیچاره بدعادتش کردین تقصیرهیشکی نیس جز خودتون

بهاربود وتوبودی و امید بود وعشق  بهاررفتو و تو رفتی وامید رفت. من ماندمو و عشق.... 

الان به بابات میگم برات پول بزنه منم گفتم از گشنگی بمیرم نمیزارم دیگه پول بده بهمونبعدشم با شوخی و خنده بحثو تموم کردم گفت قرض کنم واست گفتم نه بنظرتون بگم قرض کنه؟

تقصیرخودتونه نبایدوقتی همسرتون سرکارنمیره عوض اینکه نزاری کسی چیزی بهتون بدع تا خودش ببینه نه چیزی ب ...

عزیزم خودم دوس ندارم تقصیر بابامه هزار بار بهشون گفتم پول ندین به ما یا اگه میدین یواشکی به خودم بدین که همسرم تنبل نشه کو گوش شنوا

الان به بابات میگم برات پول بزنه منم گفتم از گشنگی بمیرم نمیزارم دیگه پول بده بهمونبعدشم با شوخی و خ ...

چقد دیگ قرض کنه اصن تا کی قرض کنه چرا ی فکر درست درمون نمیکنی پرتش کن بیرون باید بره سرکار دیگ 

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧