2777
2789
عنوان

خود زنی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 41 پست
خب عزیزم اخه علتش چیه؟

حس خوبی میگیرم استرسام کمتر میشه

خیلی استرس دارم

اینکه خودمو بزنم یا فکر کنم کسی منو بزنه استرسام کمتر میشه

قرص استرس یه مدت کوتاه در حد یه هفته میخوردم اونموقع یادمه خیلی حالم خوب بود

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترا گفتن، اسکیزوفرنی داره،ب صداها حساسه، و فک میکنه پشت سرش مردم حرف میزنن، گاهی بهتره گاهی نه، چن ...

خب اخه همون توی خونه موندن و توی یک اتاق بودن حال ادمو بد میکنه

خواهره من البته اسکیزوفرنی نداره ولی خب افسردگی گرفته دیگه 

خب اخه همون توی خونه موندن و توی یک اتاق بودن حال ادمو بد میکنه خواهره من البته اسکیزوفرنی نداره ول ...

حتمن پیگریش باشید،ب حال خودش رهاش نکنید، پدر و مادرم از بس تنهاش گذاشتن و درمانشو پیگیری نکردن الان وضعش اینحوریه.

حس خوبی میگیرم استرسام کمتر میشه خیلی استرس دارم اینکه خودمو بزنم یا فکر کنم کسی منو بزنه استرسام ...

اخه قرص که میگن اصلا فایده نداره خوردنش

ینی من شنیدم ایناایی که میگفتن ما ارام بخش خوردیم، یا اثر نداشته برامون یا اگر هم داشته فقط میخوابیدیم

خب اینم شد زندگی اخه 😔😔

دکترا گفتن، اسکیزوفرنی داره،ب صداها حساسه، و فک میکنه پشت سرش مردم حرف میزنن، گاهی بهتره گاهی نه، چن ...

عزیزم فیلم ذهن زیبا رو ببین

خیلی قشنگ زندگیشو به تصویر کشیده 

اخرم پسره تونست خودشو نجات بده اونم شیزوفرنی داشت

حتمن پیگریش باشید،ب حال خودش رهاش نکنید، پدر و مادرم از بس تنهاش گذاشتن و درمانشو پیگیری نکردن الان ...

پدر مادرا معمولا این چیزاررو جدی نمیگیرند 

برای ماهم دقیقا همینطوره 

نمیدونمم چرا 😟

اخه قرص که میگن اصلا فایده نداره خوردنش ینی من شنیدم ایناایی که میگفتن ما ارام بخش خوردیم، یا اثر ن ...

درست میگی گلم حق با توعه

من مشکلم استرس و اضطرابه مشکل خاهرت یه چیز دیگست درمانامونم فرق داره

فیلم ذهن زیبارو بهت پیشنهاد میکنم ببینی

درست میگی گلم حق با توعه من مشکلم استرس و اضطرابه مشکل خاهرت یه چیز دیگست درمانامونم فرق داره فیلم ...

گلم شما مثلا تفریحاتی دارین ؟

یا یه تنوعی دلخوشی ای چیزی ؟

خوبی عزیزم؟ یه بار یادمه تاپیک زده بودی پیدات نکردم میخاستم بپرسم خوبی؟ شرایطت بهتر نشد؟

سلام گل من خوبی؟؟🖤🖤🖤

قربونت برم من 

ب بهتر ک نشدم بدترم شدم  😩😩

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باشد اگر اشک ها رنگی بودن 💔

گلم شما مثلا تفریحاتی دارین ؟ یا یه تنوعی دلخوشی ای چیزی ؟

دلخوشی که اره دارم تا حالم میاد خوب بشه مامانم دعوایی چیزی میگیره

بیماری قلبی ام دارم یعنی زمان امتحانا اینقدر بهم فشار وارد میشه که تنگی نفس میگیرم و به سرفه زدن میفتم فکر کن جبغای مامانمم اضافه بشه روش

یا اینکه میشهدگفت خونه حبشم واقعا زندانیم کردن حق بیرون رفتن ندارم😑

گاهی عذاب وجدان میگیرم که  وقتی میرم دانشگاه رابطه ی اجتماعیم خوب نیست مثل بقیه نمیتونم گرم بگیرم یا صحبت کنم و فقط یه دونه دوس دارم ولی به خودم میگم تقصیر من نیست خونوادم کاری کردن که اینجوری باشم اروم میشم و حس گناهم برطرف میشه

خب اینکه خودمو بزنم ارومم میکنه گاهی با شلنگی چییزی گاهیم بادخط کش وقتی که کسی خونه نباشه خودزنی میکنم