2777
2789
عنوان

کمک عروسی

239 بازدید | 22 پست

دوستان نزدیک عروسیتون خانواده همسرتون کمک مالی کردن؟!

من واقعا الان همه دغدغم همین مسائل عروسیم...هستش.و اصلا دوست ندارم توی خونه بازگو کنم.

اما اینکه میبینم صفر تا صد همه چی با خودمونه خیلی ناراحت میشم تو این شرایط اقتصادی.

پدر همسرم یک خونه دادن که اونم باید به اندازه پول رهن یک سال هزینش کنیم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه . حتی یه ریال .

حتی طلا هم نخریدن .‌همشو همسرم انجام داد با پول خودش .

البته برای جاریم سنگ تموم گذاشته رودن طلا و پول و عروسی و.... همه رو پدرشوهرم داده بود . الانم خونه و زندگی و خرج بچه هاشونو میدن .  برادرشوهرمم کار میکنه جمع میکنه واسه خودش راحت .‌

فرق تا این حد 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

نزدیک عروسیم خانواده شوهرم گفتن خب دارین خرج کنین عروسی بگیرین نصف فامیل شنیدیم که گفتن نمیان منوشوهرمم فکرامونوگزاشتیم روهم همون پولی که میخاستیم بدیم به مردم بخورن رفتیم بهترین ماه عسل وبقیشم گزاشتیم توحسابمون کیفشوکردیم 

نه کسی کمک نکرد

خدا خدا میکردیم تو اون وضع پول از ما نگیرن

که گرفتن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نه . حتی یه ریال . حتی طلا هم نخریدن .‌همشو همسرم انجام داد با پول خودش . البته برای جاریم سنگ ...

من هم صفر تا صد طلا...همه چیم با همسرمه ، یک خونه بهمون دادن که اونم باید کلی هزینش کنیم، اخه کابینتاش برای ۱۰ سال پیش جاریم هم خوب نگه داری نکرده...اما دیگه همه چی خودمون‌.اما من میگم اخه خونه ای که اینهمه هم باید هزینش کنیم جه کمکیه.حداقل یکم کنارمون باشن

نزدیک عروسیم خانواده شوهرم گفتن خب دارین خرج کنین عروسی بگیرین نصف فامیل شنیدیم که گفتن نمیان منوشوه ...

من واقعا یک عروسی خییلی کوچیک بااید بگیرم چون پدر و مادرم هم دخیلن و فقط من نیستم😣