2777
2789
عنوان

شیر دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 37 پست

بچه حست رو میگیره و وقتی عصبانی و یا استرسی هستی شیرتم منتقل میکنه این حست رو و ترکیباتش فرق میکنه 

دیدم آدمایی که نادرشون با ناراحتی شیر میداده بزرگسالی از لحاظ روحی اوکی نبودند و همه میگفتند علتش اینه 

نکن عزیزم

به قول یه بنده خدایی اون سم میشه واسه بچه

از لحاظ عاطفی تامین نشده شاید  جور دیگه بغلت بگیر نوازشش کن  محبت و بغلت رو میخاد اونم ش ...

شده از ساعت سه شب بغلش کردم و دورش دادم تا شیر نخوره و بخواب اما تا ساعت ۶،۷ صبح ،شب و صبح کردم  و اخرم شیر دادمش و خوابیده 

یعنی این سه ساعت رو بیشتر بغلش کردم و تو خونه راه رفتم ، یا برنامه کودک بهش نشونددادم که گریه نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه حست رو میگیره و وقتی عصبانی و یا استرسی هستی شیرتم منتقل میکنه این حست رو و ترکیباتش فرق میکنه&n ...

دیگه که گذشت خورده 

۲۲ ماهش هست

دارم تلاش میکنم از شیر بگیرمش

منم خیلی از شیردادن بدم میاد، بچمو دوست داشتم اما 2سال با سختی شیر دادم همش به این فکرمیکردم کی 2سالش میشه از شیر بگیرمش، اخه اونموقع اوضاع مالی اجازه نمی‌داد شیرخشکی کنمش، اما این بچم بدنیا بیاد اصلا بیشتر از 6ماه شیر نمیدمش

شده از ساعت سه شب بغلش کردم و دورش دادم تا شیر نخوره و بخواب اما تا ساعت ۶،۷ صبح ،شب و صبح کردم &nbs ...

من تخصصی تو از شیر گرفتن ندارم 

اگر هنوز میتونی شیر بدی با خوشحالی بده 

از محبت مادر سیر نشده هنوز

منم همینجوریم امابای اختلاف ک من ازشیردادن لذت میبرم حتی از ساعت ۳ صبح باشه همه گاهی باعصابیت شیرمید ...

همش سختیه

بچه نداشته باشی یه مصیبت داشته باشی یه بدبختی

آهش منو میگیره و حقمه

و از خدا میخوام این بچه رو حفظ کنه و دیگه هیچ وقت هیچ وقت دیگه بچه دار نشم 

همش سختیه بچه نداشته باشی یه مصیبت داشته باشی یه بدبختی آهش منو میگیره و حقمه و از خدا میخوام این ...

حس میکنم تنهایی حس میکنم دلگیری نمیدونم ی حس عجیبی دارم فکرنکن ک بچه اوردی دستوپات بسته شده وقت بزارهم واسه خودت هم بچت الان اگ اون نباشه بخدا انگاردسته راستتو بریدن اینجوری بگم بهت اما خودتو فراموش نکن زندگی و واسه خودت سخت ترنکن 

من زایمان بسیاااار سختی داشتم و بعد زایمانم هم بسیاااار آزار دیدم از اطرافیان و هم جسمی مسائلی داشتم..... و هنوووووزم بعد ده ماه، حالم بد میشه از فکرش.

ولی بعد تولد بچه، به طرز عجیبی نسبت به بچه م، احساس عشق دارم.

منم گاهی خیلی اذیت میشم و با خودم میگم چرا شوهرم یک دهم سختی های منو نداره؟

ولی عوضش اون این عشق ناب و شیرین رو هم درک نمیکنه... علاقه پدر یه محبته. عشق نیست. در حالت معمول البته...

ولی اینکه خسته بشی گاهی و دلت بخواد تنها باشی، خیلی طبیعیه.

شیر دادن هم خودشو خیلی نه بدم میاد نه خوشم. چون پسرم با شیر خوردن احساس آرامش می‌کنه، منم خوشحالم.

به نظرم تو ذهن شما، ارزش مادری و تربیت فرزند، خیلی پایینه. به خاطر همین خوشت نمیاد شیر بدی

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
بادکترش صحبت کن اگ زیاد حالتت خوب نیست بگو شیرخشکو شروع کنی

ممنونم عزیرم 😍😍خیلی لطف کردی، از راهنماییت و هم صحبتیتت خیلی خیلی مممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدا فرزندت رو حفظ کنه برات😍😍

آره احتمالا همینطوره

ولی بدون با هربار مکیدن نوزاد، ثواب یه حج عمره رو می‌بری.

کللل دنیا رو بگردی، چنین فرصتی برای جمع کردن ثواب گیرت نمیاد.

احادیثی که در مدح نگهداری از بچه هست و بخون، حالت بهتر میشه.

قبول دارم اطرافیان خییییییلی گاهی اذیت میکنن.... خییییییلی

منم خییییییلی اذیت کردن....من البته شب قدر بخشیدم ‌و واگذار کردم به خدا. برا آرامش خودم.... 

ولی بدون با هربار مکیدن نوزاد، ثواب یه حج عمره رو می‌بری. کللل دنیا رو بگردی، چنین فرصتی برای جم ...

اره ثواب داره به شرطی که این همه مدت با فحش و بد و بیراهه ثواب به کباب شدن تبدیل نشده باش

اره ثواب داره به شرطی که این همه مدت با فحش و بد و بیراهه ثواب به کباب شدن تبدیل نشده باش

خب از این به بعد نیت کن