2777
2789
عنوان

شیر دادن

502 بازدید | 37 پست

من از شیر دادن بدم میاد و ۲۲ ماهه که اکثر اوقات با عصبانیت شیر دادم و نتونستم کنار بیام و بخاطر عذاب وجدان که من مادر خوبی نیستم اگه شیر ندم و ناشکرم و سلامت بچه به شیر مادرش از شیر نگرفتمش

۲۲ ماه میگذره اما من اصلا مادری نمیکنم مثلا اینجاکه بعضیا یه عالمه حرف و ایده و کارای میگن  انگار فقط بهم سپردن باید نگهش دارم و آسیبی خدای نکرده بهش وارد نشه

اینجا انگار همه بعد اینکه بچه بدنیا اومد دردهای زایمانشون یادشون رفته و نفسشون به نفس بچه بند شده 

اما من بچم بدنیا اومد به ذهنم رسید این همه درد و زجر بخاطر چی 

چرا پدر راحت باش مادر زجر بکشه 

حالا سوالم از شما اینه من اصلا علایم افسردگی ندارم اما هیچ وقت اینجوری مادر نبودم از زایمان و بارداری و شیردهی لذت نبردم چرا اخه؟؟؟چرا برای اکثریت شیرین و لذت بخش اما من انگار مجازات و شکنجه بوده

من تحمل کوچکترین تویی هم ندارم به بچم بگم اما از طرفی این موردهای بالا برای شکنجه بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه هیچ علایمی ندارم حتی گریه هم نمیکنم هیچی بعد این همه مدت طول میکشه

بعضیا از بچه بدشون میاد 

احساس پوچی و بی فایدگی و اینکه خوب که چی این بود 

حالا که چی دارند 

شایدم خسته شدی کمک بگیر یکم برای خودت وقت بذار

الان بچه ات رو دوست داری؟ به دلخواه خودت بچه دار شدی؟ منم شیر دادن رو دوست ندارم ولی عاشق بچمم ال ...

اره دوسش دارم حتی دو ساعت باباباش میره بیرون دلم براش تنگ میشه

بچه دوس داشتم اما همه هی میگفتن سنت بالا میره ، نازایی داشته باشی بدبخت میشی منم سریع بچه آوردم

اخه خیلی دیگه بد شده با فحش شیر میدم 

منم بارداری و زایمان و خصوصا شیردهی متنفر بودم و هستم، ولی عاشق پسرمم من21ماهو ده روز بود از شیر گر ...

خیلی سخت انگار ول نمیکنه

هر چی بیشتر تلاش میکنم که یک وعده یک وعده شیرش رو کم کنم انگار کم اشتهاتر میشه و نسبت به شیر حریص تر

اره دوسش دارم حتی دو ساعت باباباش میره بیرون دلم براش تنگ میشه بچه دوس داشتم اما همه هی میگفتن سنت ...

خیلی کارت بده اون شیر رو ندی بهتره

بلد تم میگن اعتماد به نفس بچه تاثیر داره میگن موقع شیر نوازش کنید اینا همه تو روح و روان بچت اثر داره فکر نکن نمیفهمه 

اگر با شیرخشک دادن خوشحالی و مادر بهتری میشی بده 

همه آدما مثل هم‌نیستن...روحیات آدما متفاوته...اینا دلیل نمیشه شما مادر بدی باشی

من خودم وقتی بچه ام شیر میخورد لذت میبردم...الان سه سال و نیمشه وقتی آب میخوره لباشو نگاه میکنم یاد روزای شیردهی میوفتم

دلم یه جوری میشه...میگم کاش هنوز شیر میخورد

با اینکه شرایط واقعا سختی داشتم دخترم به شدت بی خواب بود

شب تا صبح سینه به دهن میخوابید...و من همیشه سینه هام زخم‌بود

هر کس میدید دلش کباب میشد ولی با این حال به دخترم شیر میدادم و لذت میبردم

خیلی سخت انگار ول نمیکنه هر چی بیشتر تلاش میکنم که یک وعده یک وعده شیرش رو کم کنم انگار کم اشتهاتر ...

از لحاظ عاطفی تامین نشده شاید 

جور دیگه بغلت بگیر نوازشش کن 

محبت و بغلت رو میخاد اونم شما خرابش میکنی با حسی که داری

منم همینجوریم امابای اختلاف ک من ازشیردادن لذت میبرم حتی از ساعت ۳ صبح باشه همه گاهی باعصابیت شیرمیدن عزیزم اماسعی کن بین بعدازعصبانیت ی ربع بعدش شیربدی واینک من افسردگی گرفتم هم قبل هم بعد ک هنوزم خلاص نشدم مثلاچطوری دست ب سیاهو سفیدنمیزنم برام مهم نیست طرفم کجاست. حسی ب کسی و چیزی ندارم و... من بامشاورحرف زدم الان کم کم دارم بهترمیشم البته منم هم زایمان سختی داشتم هم داستانه روده درازی ولی ی مشاوره برو چون من خودم نمیفهمیدم داره طرفم عذاب میکشه