2821
2789
الکل و اون دستکش جراحی اوایل کرونا مجبور شدم بپوشم از همون روز زد 😏😏🥺🥺🙄🙄🙄

درکت میکنم...من خارش کف دستمو با چیز داغ بندمیارم...مثلا بالیوان چای...  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره دستکش استفاده میکنم جز حمام وسرویس🤦🏻‍♀️

سرویس استفاده کن بهداشتی هم هست بعد هر پمادی که زدی یه ساعت باهرچقد میتونی دستکش بپوش باهاش

درکت میکنم...من خارش کف دستمو با چیز داغ بندمیارم...مثلا بالیوان چای...    

وای 🥺بعضی موقع ایقد میخاره که از وجود خودم پشیمونم

با دل های پاک تون برام دعا کنید به حاجتم برسم🙏🏻❤️#کاربر جدید نیستم این سومین کاربریمه😐🤣
سرویس استفاده کن بهداشتی هم هست بعد هر پمادی که زدی یه ساعت باهرچقد میتونی دستکش بپوش باهاش

حس میکنم افتاب برای اگزما خوب نیس

با دل های پاک تون برام دعا کنید به حاجتم برسم🙏🏻❤️#کاربر جدید نیستم این سومین کاربریمه😐🤣
وای 🥺بعضی موقع ایقد میخاره که از وجود خودم پشیمونم

درکت میکنم من دهنم سرویسه زیربغلمم بود الانم جاش مونده تیرس خجالت میکشیدم الان که سنم بیشترشد اعتمادبخ نفسم رفت بالا کنار اومدم

درکت میکنم من دهنم سرویسه زیربغلمم بود الانم جاش مونده تیرس خجالت میکشیدم الان که سنم بیشترشد اعتماد ...

میگن 30سالت بشه دیگه اثری از اگزما نیس یعنی این حرف درسته🥺

حس میکنم افتاب برای اگزما خوب نیس

من از عصبانیت ومواد شوینده...ولی ریشش عصبانیته برا من چون از بچگی چندشم میشد بدون دستکش ظرف میشستن.اگزمام درکل سرشتیه

سال پیش رفته بود دکتر داروهاش یادم نیست ولی چندان تاثیری نداشت امروزم از داروخونه ژبناژن گرفتم نمیدو ...

سرخود دارو نگیر پولت حیف میشه دکتر خوب پیدا کن. من پیش متخصص رفتم فقط یه پمادش که ارزونترین بود تاثیرداشت برا پشت گردنم بود گرفتم به همه جام زدم سریع خوب میشدم ولی الان فیک شده.متخصص طب اورژانس برام خوب بود