2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از بچگی درگیرم درمان نداره ولی بلدم باهاش کناربیام

مشکل منم هست من خوب شدم ای کرونا که اومد الکل استفاده کردم باز برگشت حالا ثمین استفاده کردم رفته استرس دارم نکنه دوباره برگرده🥺🥺

با دل های پاک تون برام دعا کنید به حاجتم برسم🙏🏻❤️#کاربر جدید نیستم این سومین کاربریمه😐🤣
نه روی دستاش

نباید مواد شوینده وصابون استفاده کنه من خودم هرکاری میکنم دستکش استفاده میکنم هرکاری...سرویس...خورد کردن سیب زمینی وبقیه چیزا....دستمم فقط باشامپو بچه میشورم... پماد دست ساز بهم بیشتر کمک کرد

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مشکل منم هست من خوب شدم ای کرونا که اومد الکل استفاده کردم باز برگشت حالا ثمین استفاده کردم رفته است ...

من یک قطره الکل نخریدم.

انشاا.. بر نمیگرده به چی حساسیت داشتی که اگزما میزد

الکل مواد شوینده😐🤦🏻‍♀️مخصوصااااااا پریل

با دل های پاک تون برام دعا کنید به حاجتم برسم🙏🏻❤️#کاربر جدید نیستم این سومین کاربریمه😐🤣
مرسی

من کف دست...پشت گردن...بالای ابروم...غوزک پام...نوک انگشتام...ببین دیگه نمیدونم کجارو بگم...هر قرص وآمپول پماد کرم...هرچی...نشد که نشد...

من یک قطره الکل نخریدم.

الکل و اون دستکش جراحی اوایل کرونا مجبور شدم بپوشم از همون روز زد 😏😏🥺🥺🙄🙄🙄

الکل مواد شوینده😐🤦🏻‍♀️مخصوصااااااا پریل

دخترجان حتما از دستکش استفاده کن زیرشم دست کش نخی استفاده کن...سرویستم از دستکش استفاده کن...تامیتونی دستتو کمتر بشور...مثلا نری سبزی پاک کنی مجبور شی بشوری... دستکش راحتت میکنه

من کف دست...پشت گردن...بالای ابروم...غوزک پام...نوک انگشتام...ببین دیگه نمیدونم کجارو بگم...هر قرص و ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️شیر استفاده کردی میگن اگزما رو باشیر بشوری خوبه علاوه بر این میگن تو طب سنتی درمان داره

دخترجان حتما از دستکش استفاده کن زیرشم دست کش نخی استفاده کن...سرویستم از دستکش استفاده کن...تامیتون ...

اره دستکش استفاده میکنم جز حمام وسرویس🤦🏻‍♀️