2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو عکسی که کادر تقوی برای من فرستادن ترمیم از ۲۵  شروع میشه 

اطاق عملشم از ۵تا ۸ 

اینی که تو میگی خیلی زیاده تازه من بعد عید بهش پیام دادم 

هم قیمتای باستانی نژاد میگیره اونم امسال ۳۰تا ۳۵ گفت 

ولی پستاتو خوندم ظاهرا تازه عمل کردی 

ببین حداقل ۱۸ ماه صبر کن نه اینکه بهت امید بدم بینی ات خوب میشه از این جهت میگم چون بالای ۱ سال پوست که ورمش میخوابه تمامای ایراد بینی واضح میشه  و خودت همه رو متوجه میشی اینجوری میتونی راحت تر بری مشاوره و کارای دکترا رو بررسی کنی ببینی  ایرادایی که الان داری اونا تو کارای تو مطباشون دارن یا نه 

تو عکسی که کادر تقوی برای من فرستادن ترمیم از ۲۵  شروع میشه  اطاق عملشم از ۵تا ۸&nb ...

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون. فکر نکنم اصلا فرصت کنم تا 1 سال ترمیم کنم. اما خوی بینی من استخونی بود و الانم که 6 ماه گذسته تقریبا ورم زیادی نداره. مگه اینکه منتظر بمونم که بقیه مشکلاتش معلوم شه.

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون. فکر نکنم اصلا فرصت کنم تا 1 سال ترمیم کنم. اما خوی بینی من استخونی ب ...

نمیدونم اما کلا اگر خیلییی تحریبی نیست دست نزن 

چون باید پیوند غضروف بگیری اونم بالاخره مشکلات خودشو داره 

دکترا نمیگن که ۵ سال بعد ترمیم و پیوند غضروف چی میشه فرم بینی ماهم که مریضای ۱ سال بعد و به زور تو مطبا میتونیم ببینیم