2777
2789
عنوان

مادرشوهر

598 بازدید | 35 پست

شما هم اینکه مادرشوهرتون بیاد خونتون بمونه سخته براتون؟مادر و پدر شوهرم اختلاف شدید دارن با هم،الان مادر شوهرم خونه نمیره چند هفته هم سفربود الان برگشته خونه برادر شوهرمه امشب.

توقع دارن من دعوت کنم بیاد خونه ما.برای من واقعا سخته،اصلا نمیتونم هیچ‌کار کنم اگر بیاد خونمون،به خیلی چیزا ایراد میگیره، شوهرمم لوسه خیلی،اعصابم خورد میشه مثلاً مادر شوهرم همش به بچه هاش میگه بریم شمال بریم فلان جا انگار اصلا اینا خانواده ندارن،یا همش آخ چرا مریضی اینو بخور اونو بخور یعنی تا وضعیت مزاجی هم چک میکنن.

نمیدونم؟من غیر طبیعی ام؟اینم بگم هشت ساله خونه من نمونده شب.مهمون اومده رفته اونم نه زیاد من خودم معمولا خیلی صمیمی برخورد نمیکنم. ما همسایه دیوار به دیواریم با خونشون.الان یکمم دلم میسوزه چون تحت فشاره واقعا.  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرت خیلی حساس نیستی؟

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
😅😅😅

من گرفتم مادرهمسرم نمیان گفتم شاید اینجاهم جواب بده😅

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اینجوری خودمم دیگه نمیتونم برم خونم🥴

نه بخدا کاری نداره دلت میاد😢

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
نه😂

سخت نگیر بابا 

خودتو بزن به بیخیالی

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
اها.😅😅اخه دیشبم یکی در این مورد تایپیک زده بود

چه موردی 

سخت نگیر بابا  خودتو بزن به بیخیالی

اخه ایشون میخان تو خونه خودشون راحت باشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز