2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 35 پست

اگه نگی بیاد بعدا گله میکنه که یبارم بهش تعارف نزدی بیاد خونتون اگرم بگی وبیاد با این حساسیتی که داری بدتر میشه رابطتون وحرمتا شکسته میشه به هر حال هردو یادش میمونه اونکه بالاخره میره خونش بنظرمن اگه میتونی یه مدت دعوت کن بیاد خونت وتو این مدت هرروز به خودت بگو که مهمونه وحتما میره خونش تا بهش بی احترامی نشه یوقت چون واقعا تو ذهنش میمونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی تایپیک زده بود ک زنداداشام سگ گرفتن مادرم گفته دیگ خونتون نمیام سگ نجسه .. اونام استوری تیکه دار ...

خب من خواهر شوهر ندارم متاسفانه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اخه ایشون میخان تو خونه خودشون راحت باشن

چهارروزهم مهمون باشه مگه میخوان بکشنش

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

اسی منظورم تو نیستی کلی میخام بگم

از وقتی ک باردار شدم تا الان ی  خواب راحت نداشتم

۲۴ ساعته دارم دنبال پسرم میدوام

میدونم بزرگترم بشه بیشتر باید دنبالش بدوام

کل وقتم

زیباییم  و زیبایی هیکلمو پاش دادم

واقعا ینی اگ فردا روزی بخام برم خونش بمونم 

زنش این حسو داره

پس مادرانه های من چی😥

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
اگه نگی بیاد بعدا گله میکنه که یبارم بهش تعارف نزدی بیاد خونتون اگرم بگی وبیاد با این حساسیتی که دار ...

بعدا گله کنه مهم نیست آدم مظلومی نیست. الآنم سر کل کل به اینجا رسیده

خودم یکم عذاب وجدان دارم میگم بعدا سر خودمم میاد

چهارروزهم مهمون باشه مگه میخوان بکشنش

ن ب شرط اینکه ۴ روزا زیاد تکرار نشن

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

منم همینطوربودم دوست نداشتم مادرشوهرم زیادبیادخونمون چون هم وسواس بودهم توهمه کاری دخالت میکرد.ولی الان نزدیک ۳ماهه که فوت شده باورکن خودمونمیبخشم که این طرزفکرم بوده دوست داشتم بودبازمی اومد

اسی منظورم تو نیستی کلی میخام بگم از وقتی ک باردار شدم تا الان ی  خواب راحت نداشتم ۲۴ ساعته د ...

من دختر دارم ولی واقعا حساب کن مردی که صبح تا شب خونه نیست 

بعدشم خب آدم نباید راجع به همه چیز نظر بده

من خودم میگم هر کار برای بچم کردم از رو محبت بوده و خودم خواستم بدهکاری براش درست نمیکنم

[QUOTE=190327277]من دختر دارم ولی واقعا حساب کن مردی که صبح تا شب خونه نیست  بعدشم خب آدم نباید راجع به همه چیز ...[/QUOTE

منطورتون بنده بودم یا مادرشوهرت؟؟

دختر داشته باشی کارما کاری ب پسر دختر نداره عزیزم

من همیشه دعا میکنم خدا ی عروس مثله خودم بهم بده

منم هیچ بدهی گردن پسرم نمیندازم

همین الانش نصف سرمایمونو داریم مس انداز میکنیم براش

ولی فک نکنم جند روز موندن تو خونه پسرم رو اسمشو طلبکاری بزارن

[QUOTE=190327277]من دختر دارم ولی واقعا حساب کن مردی که صبح تا شب خونه نیست  بعدشم خب آدم نباید ...

از این بابت که می‌فرمایید من زحمت کشیدم براش و بعدا نتونم خونش بمونم و اینا میگم براش سرمایه گذاری کردی زحمت کشیدی خیلی هم عالی ولی همین تفکر باعث میشه بعدا همش منت اش بذاری سرش من میگم کاری که پدر مادر میکنن باید از سر محبت و برای رضای خدا باشه و لا غیر،اینو گفتم چون با این ادبیات آشنام عزیز،به نظر من اگر کاری برای بچت میکنی بی توقع بکن

از این بابت که می‌فرمایید من زحمت کشیدم براش و بعدا نتونم خونش بمونم و اینا میگم براش سرمایه گذاری ک ...

عزیزم شما اصلا متوجه منطور من نمیشید

اینکه بخام برم دو رزو تو خونش بمونم توقعه؟؟؟؟