2777
2789
عنوان

خانم ها بیاین

702 بازدید | 76 پست

من واقعا دیکه خسته شدم

نمیکشم دیکه انقدر پشت سر هم هی رابطع هی رابطه 

اصلا هیچ لذتی نمیبرم 

فقط از روی رفع تکلیف اینکارو انجام میدم 

شوهرم میگه چرا سرد شدی 

همممممش فراریم

شوهرمم دیکه شورشو در اوورده 

اگه یه روز زود بیاد یا خونه باسه حدااقل 2 بار رابطع میخواد

تازع هی اصرارررر کرد گفتم نه نمیخوام

اذیت میشم واقعا

اه😩😩😩😩

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

واقعا اذیت میشم

خب روزی دوبار هم خیلیه واقعا  درداوره 

هرچیم که میگذره بدتر میشه

احساس میکنم خود شوهرمم عادت کرده بهش

نه اینکه واقعا از سر نیاز باشه

نمیدونن

ولی واقعا اذیت کننده هست برام

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان پریودم با این حال بازم میگه نیاز دارم 

من واقعا دوس ندارم

میگم اصلا فراریم 

منکه مجردم و نمیدونم چی بگم خخخخ  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
خدا عادل نیست . اینم نمونه اش🤣🤣🤣🤣یکی میناله نمیکنه یکی میناله...‌

هااا ارههههه😂😂😂😂

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

قفل بزن نتونه کاری کنه☹

چیییی بگیم اخه 

با شوهرت حرف بزن 

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
چرا سرد شدی

اوایل اینجوری نبودم 

حدودا یه سالو نیمه که هرچی میگذره سرد تر میشم

احساسات عمیقی نسبت بهدهمسرم ندارم

کلا تو تو علاقم سرد شدم 

اونجا راحت تر میتونم سرپوش بذارم

اینجا نه واقعا 

نمیکشم 

اذیت میشم 

خدا عادل نیست . اینم نمونه اش🤣🤣🤣🤣یکی میناله نمیکنه یکی میناله...‌

واییی دقیقا یکیم مث ما مجردا ای خداااااا  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
الان پریودم با این حال بازم میگه نیاز دارم  من واقعا دوس ندارم میگم اصلا فراریم

خوب عزیزم بعضی مردا طبع گرمی دارن باید شوهرتو درک کنی سعی کن لذت ببری تنوع بهش بده از فانتزیات استفاده کن یکاری کن این لذت دو طرفه باشع