2777
2789
عنوان

پیام

139 بازدید | 13 پست

سلام.با کسی که ۱ ماهه کات کردم پروفایل مشکی گذاشته من استوریشو دیدم پروفایلشم دیدم.فکر کنم کسی فوت کرده‌ آخرین پیامم این بود که دیگه پیام نمیدم.ولی فکر کنم بد باشه چون استوریشو دیدم نپرسم چی شده جدا از بحث دوستی و کات.نظرتون چیه پیام بدم بپرسم چی شده؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الان با خودش میگه این چقدر بیشعوره دیده پروفایل من مشکی چیزی نگفته.بحث رابطه نیست چون با دوستم کار م ...

من استوریای دوستامو میبینم چ عزا باشهچ تولد و جشن هیچ کدوم و حدصله ندارم پیام بدم تسلیت بگم یا تبریک مهم نیستن واسم

من استوریای دوستامو میبینم چ عزا باشهچ تولد و جشن هیچ کدوم و حدصله ندارم پیام بدم تسلیت بگم یا تبریک ...

بنظدم درستش اینه که یه واکنشی نشون بدی اگه کسی فوت کرده باشه ازش خوب شما پیام میدی هر چقدر کم ولی باعث آرامشش میشه و بعد اینکه یادش میمونه که چطور آدمی هستی

شاید بعدا ببینمش تو محل کار دوستم.

حتما بپرس رابطه تون بهم خورده درست ولی یه جور رفتار نکن که انگار برگشتی دلش گرم شه اگر یک درصد احتمال میدید چنین فکری دربارتون میکنه اصلا نپرسید از یکی از دوستان مشترک کمک بگیرید اونم غیر مستقیم تابلو نشه